Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord ormbunkträd 180 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
2 289 kr
Bara idag
1 369 kr med DPH
1 095,20 kr utan moms
2 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 8 mars
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Ormbunkar är bland de mest överraskande växterna i världen. Deras stam är mer eller mindre tunn, men deras blad kan lätt överstiga en längd på två meter. På avstånd ser de ut som palmer, även om det inte är något fel med dem, eftersom de inte har något gemensamt. Även om de inte har blommor hindrade detta inte dem från att vara en av de mest populära växterna i trädgårdar, terrasser och bostäder. Ormbunken har ett rotsystem, stjälk och blad. Den har inga frön. Bladen ser inte ut som bladen på andra växter. De ser ut som om flera grenar lagts i ett plan och fästs på stammen. Färgen kan variera från ljusgrön till mörkgrön. Trädbregnar faller ofta i naturen, men ändå lyckas de rota om från denna nya position på marken och starta en ny vertikal tillväxt.

Förekomst

De mest kända och frostbeständiga trädbregnarna är infödda i Tasmanien, Nya Zeeland och Australien. De kräver halvskugga, men de tolererar också en skuggig plats, i vår torra sommarmiljö gillar de inte platsen i direkt solljus. Han är känd för att trivas i en stark skugga, där han överlever lite annat. På vårt territorium finns intressanta orter med en rik representation av ormbunkar som ligger i närheten av Považská Bystrica. Det orsakas av bergig avlastning, vilket skapar ett stort antal av de mest olika livsmiljöerna - från torra stenar till vattentäta jordar och träsk.

Parametrar

Vårt konstgjorda ormbunke är 180 cm högt, inklusive en blomkruka. Trädet är planterat i en kruka och har 5 konstgjorda stammar och det finns 128 konstgjorda gröna blad på trädet, som inte går att skilja från de levande. Den är designad för interiören . Vi levererar den i en grundläggande blomkruka av plast med en diameter på 25,4 cm. Ytan på det konstgjorda substratet är täckt med en imitation av mossa.

Plats

Om du behöver ett rum i ett rum där det inte finns tillräckligt med ljus är ett ormbunke det rätta valet. Det kommer fortfarande att se attraktivt ut. Det sticker ut mest i hörnet av rummet eller på kanten av garderoben. Det är också bekvämt att placera i representativa utrymmen . Ormbunken är ett vackert dekorativt tillbehör för alla interiörer för ett trevligt utseende och inredning av rummet. Lämplig för användning även i extremt krävande inre utrymmen (brist på ljus, rökutrymmen). Den är enkel att hantera och garanterar en lång livslängd - allt utan underhåll.

Kombinationer

Längtar du efter en uppfriskande och mystisk skogsstämning som kommer att spridas genom din lägenhet och du vet inte hur du ska uppnå det? Den idealiska lösningen är charmiga ormbunkar - krukväxter med fascinerande löv som kommer att klä ditt hem i de vackraste nyanser av grönt.

Perenner , klippträdgårdar , ormbunkar och prydnadsgräs i olika färger och storlekar kan kombineras med vårt konstgjorda ormbunke. Vi rekommenderar att du placerar den i en dekorativ blomkruka, vars stora utbud du också hittar i vår webbutik.

Parametrar

Produktkod 20053
Höjd 180 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 22 cm
Sätt in diameter 23.9 cm
Antal stjälkar / stjälkar 5 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 40 cm
Bladbredd 10 cm
Antal ark 128 ks
Arkmaterial plast
Antal knoppar 30 ks
Stam / stamfärg Brun
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 35 cm
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!