Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord kollokationsträd 140 cm

Rabatt
9 %
Ursprungligen
1 389 kr
Bara idag
1 259 kr med DPH
1 007,20 kr utan moms
27 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 2 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Colocasia ätbart, på latin Colocasia esculenta även känt som Taro, är en annan av de tuberösa tropiska grödorna. Det uppskattas att Taro odlades i det fuktiga tropiska Indien så tidigt som 5000 år f.Kr. Det beskrevs senare av grekiska och romerska historiker som en viktig gröda. Det är känt i Indien som "Gader". I Indonesien kallas det Talas eller Keladi. Hjärtformade blad på långa stjälkar växer från knölarna.

Förekomst

Taro kommer förmodligen från låglands våtmarker i Malaysia. Det uppskattas att Taro odlades i det fuktiga tropiska Indien så tidigt som 5000 år f.Kr. Från Indien spred det sig vidare västerut till det antika Egypten. Det är en tropisk växt, så om vi vill odla den måste vi anpassa miljön. Därför odlas den bara som en inomhusväxt med möjlig sommar, eller i ett uppvärmt tropiskt växthus. De kan också odlas under vattnet.

Parametrar

Vår Collocation är 140 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av 3 stammar, som är gjorda av högkvalitativt plastmaterial och täckta med ett fint tyg. Webbläsningen börjar också i början av bagageutrymmet. Bladen är gjorda av plastmaterial, som lever vid beröring och finns i antalet 19 stycken. Det är en perfekt kopia av en liveversion av Collocation . Vår Colocasia levereras förankrad i en grundläggande blomkruka av plast med en diameter på 20,32 cm, tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med en imitation av mossa.

Plats

Denna Colocasia kommer att fylla dina öppna och ljusa rum mycket snyggt. Tack vare sitt realistiska utseende blir det en vacker dekoration av ditt hem eller kontor och du kommer att glömma att det faktiskt är konstgjort. Det sticker ut vackert på piedestaler, i vardagsrum och matsalar , alltid i de mest representativa delarna av lägenheten eller huset. Vår Colocasia tar garanterat tropikerna direkt hem till dig.

Kombinationer

Artificiell Colocasia kombinerar mycket bra med andra typer av palmer, men också med olika Cycas , men de är också lämpliga för det, till exempel. Monsterigt . Om du är rädd för att du inte kommer att kunna placera någon av de blommande växterna i rummet för denna Tara, då har du verkligen fel. Det kompletterar mycket fint med Orchids eller Guzmania . Vår Taro kompletterar också perfekt med våra RATO -blomkrukor i plast med rottingmönster av en ljusare men också mörk färg. Du hittar dem i vårt erbjudande. Du kan också göra plantering i en blomkruka speciell genom att placera träflis på underlaget, ett stort urval som du också hittar på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20044
Höjd 140 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 49 cm
Antal grenar 17 ks
Bladhöjd 40 cm
Bladbredd 30 cm
Antal ark 19 ks
Arkmaterial plast
Antal knoppar 3 ks
Stam / stamfärg Brun, grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Knoppfärg grön
Stam / stam höjd 38 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!