Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Ficus 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 559 kr
Bara idag
929 kr med DPH
743,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Figovník, med det slovakiska namnet Fikus, hänvisar endast till prydnadsarter från detta släkt, särskilt de som har hårda glänsande mörkgröna elliptiska löv. Familjen Fikus omfattar mer än 800 arter av tropiska och subtropiska träiga växter. Ficus bildas av sekundära stammar från luftrötter. Under våra förhållanden odlas tropiska arter som prydnadsväxter. Den gemensamma ficusen är en subtropisk art från Medelhavet. Men den odlas också i Slovakien, vars frukter (fikon) importeras till oss. Den gemensamma ficus är ett lövträd eller buske, vanligtvis växer till en höjd av 10 m, men inte mer än 15 m. Bladen är enkla, 10 till 30 cm långa. Vissa källor anger att det är en enväxt, andra att det är en tvåbladig växt. Massa och omogen frukt är giftiga.

Förekomst

Den härstammar från Mellanöstern och Västasien, men har odlats sedan antiken och odlas nu över hela världen som prydnadsväxt och fruktträd. Det har blivit en naturaliserad art på lokala platser i Asien och Nordamerika. Idag finner vi det tämjat i remsan av territorium från västra Medelhavet till nordöstra Indien. Den har odlats i flera århundraden i Slovakien i varma områden på vingårdar eller på olika skyddade platser, men odlingen i vårt land är inte lönsam och Fikus fryser ofta.

Parametrar

Vår konstgjorda Ficus är 150 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av naturliga stammar som är intressant sammanflätade. I den första tredjedelen av stjälkarna börjar bladningen med grönvita blad av plast, som lever vid beröring. Det är en perfekt kopia av liveversionen av denna Ficus. Vår Fikus levereras i en grundläggande blomkruka av plast med en diameter på 17,5 cm , tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med mossa.

Plats

Vår konstgjorda Fikus kommer att fylla dina öppna och ljusa rum mycket snyggt. Tack vare sitt realistiska utseende kommer det att vara en vacker dekoration av ditt hem eller kontor , entréer, men också restaurangfaciliteter. Den främsta anledningen är att det kan ge hela interiören ett mycket bättre utseende och även Fikus kan försköna utrymmet mycket snyggt i väntan. Den sticker vackert ut i högre krukor. Vår konstgjorda Fikus kommer garanterat att ge dig exotism direkt till ditt hem.

Kombinationer

Artificiell ficus är mycket väl kombinerad med andra typer av fikonträd, Jukola, men också med olika palmer. Om du är orolig för att du inte kommer att kunna placera en blommande i rummet bredvid detta palmer, är det ett stort misstag, det kommer att vara mycket i samklang med spaden. Vi rekommenderar en enfärgad blomkruka och du kan göra dess plantering speciell genom att placera träflis på underlaget eller dekorativa stenar som du hittar på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20079
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Bredd 35 cm
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.5 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial trä
Grenlängd 5 cm
Bladbredd 3.5 cm
Bladlängd 6 cm
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön, Vit
Stam / stam höjd 48 cm
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!