Kontakta oss info@hk-green.eu

Betalningsalternativ

Vid leverans av varorna till adressen skickar vi fakturan/skattehandlingen automatiskt till e-post direkt efter bekräftelse på leverans av varorna från transportföretaget.

BETALNING VID ÖVERTAG AV VAROR (TORSK)

Du betalar för varorna kontant till transportföretagets förare. Denna tjänst debiteras beroende på leveransland. Förbered alltid det erforderliga beloppet för att påskynda försäljningen av försändelsen. Du kan även betala för varorna med VISA, MasterCard och Diners Club betalkort i butiken vid personlig hämtning.

FRAMFORDRING MED BANKÖVERFÖRING

Om du väljer att betala med vanlig banköverföring skickar vi automatiskt en förskottsfaktura till dig via e-post. Efter att ha krediterat betalningen till vårt konto till samma e-post får du ett skattedokument.

Vid betalning med banköverföring i förskott:

  1. leveransdatum kan påverkas av betalningsdatum

KORTBETALNING

Kortbetalningar är en av de mest populära betalningsmetoderna i världen. Säljare kan acceptera VISA- och MasterCard-betalningar från kunder över hela världen. Du behöver inte ha kontanter eller ta ut i en bankomat, använd bara ditt kreditkort och betala för varorna online. När du har slutfört din beställning kommer du att omdirigeras till en sida för slutförande av betalning. Tilldelning till din beställning kommer att ske inom några minuter efter betalning.