Kontakta oss info@hk-green.eu

Användbara länkar

 1. Vanliga frågor

  Klagomål

  Vad ska jag göra om jag vill göra anspråk på varorna? Hur snabbt tar det att behandla ett klagomål?

  Se mer
 2. Vanliga frågor

  Transport och leverans

  Vad är leveranstiden? Vad är transportsättet? Kan jag betala kontant när jag tar emot paketet?

  Se mer
 3. Vanliga frågor

  Beställa

  Hur kan jag beställa? Kan jag beställa utomlands? Kan jag avbryta min beställning om den inte redan har skickats?

  Se mer
 4. Vanliga frågor

  Returer & Återbetalningar

  Hur kan jag returnera varorna? Hur många dagar har jag på mig att returnera varorna? Hur lång tid tar det att överföra pengar till ett konto?

  Se mer
 5. om företag

  Kontakt

  Hittar du inte svaret i vårt hjälpcenter? Eller vill du kontakta oss av någon annan anledning? Skriv till oss så återkommer vi snart.

  Se mer
 6. om företag

  Om oss

  HK Green onlinebutik är specialiserad på import och distribution av dekorativa imitationer av växter (träd, palmer, blommor) från flera stora europeiska tillverkare.

  Se mer
 7. Allt om shopping

  Klagomålsförhållanden

  Klagomålsvillkor och garantiservice från lucullus-medical.com onlinebutik. Klagomålshantering styrs av garantivillkoren för de specifika varorna.

  Se mer
 8. Allt om shopping

  Integritet

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att ingå avtalet via Internet och dess fullgörande, särskilt för att acceptera och registrera beställningen, bearbeta beställningen, skicka varorna, utfärda bokföringsdokumentet, lösa utträdet från avtalet och eventuella klagomål.

  Se mer
 9. Allt om shopping

  Affärsvillkor

  E-butikens allmänna affärs- och reklamationsvillkor reglerar processen att köpa varor av konsumenter via e-butiken, villkoren för försäljning och köp av varor genom säljarens e-butik, avtalsparternas rättigheter och skyldigheter, d.v.s. j. säljaren och konsumenten som härrör från köpeavtalet som ingåtts mellan dessa parter, vars föremål är köp och försäljning av varor genom säljarens e-butik.

  Se mer
 10. Vanliga frågor

  Betalningsalternativ

  Vilka typer av betalningar finns tillgängliga? Kan jag få en faktura i mitt företagsnamn? Får jag en betalningsbekräftelse?

  Se mer