Kontakta oss info@hk-green.eu

Kentia konstgjord handflata 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 739 kr
Bara idag
1 039 kr med DPH
831,20 kr utan moms
93 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Kentia Palma kallas också Paradise Palm, Sentry Palm och Thatch Palm. Det är en relativt långsamt växande och elegant palmart som ofta planteras i grupper om tre eller flera växter samtidigt. Det är en idealisk palm för att växa inne i huset, men det trivs också i kustområdena i södra Kalifornien. År 1885 hade palmen varit den första i Storbritannien, där Journal of Horticulture noterade att: "Dessa Kentias är mer efterfrågade än nästan alla andra palmer på grund av deras stora skönhet och bestående egenskaper." En annan anledning till deras popularitet kan tillskrivas drottning Victoria , som odlade dem i alla sina hem och instruerade Kentie -palmer att placeras runt hennes kista.

Förekomst

Palm Kentia kommer från ön Lord Howe, en liten bit mark utanför Australiens östkust. Ön ger Palma sitt botaniska namn Howea forsteriana. Den växer långsamt, så det kan ta decennier att nå en maxhöjd på 10 meter. Denna art anses vara sårbar av World Conservation Union. Det odlas på Lord Howe Island genom att samla vilda frön och gro dem för export till världen som en prydnadsväxt. Handeln med frön och plantor är dock strikt reglerad.

Parametrar

Vår konstgjorda Kentia -handflata är 150 cm hög, inklusive en blomkruka. Dess fyra stjälkstammar är av plast, men med en mycket autentisk struktur. Palma har 38 blad i två nyanser av naturligt grönt för att uppnå den mest naturliga effekten av Palma som helhet. Den levereras i en vanlig blomkruka av plast med en diameter på 20,32 cm, vars yta på det konstgjorda substratet kompletteras med en dekorativ expanderad lera.

Plats

Om du vill få en tropisk atmosfär hemma, bör du inte missa vår Palma Kentia. Denna anläggning ser bra var som helst i ditt hemmakontor. Det är också en perfekt dekoration för användning i köpcentra eller kaféer . Det kommer att levandegöra vilket rum som helst och ge det ett verkligt oändligt leende. Kentia tropiska palmer är ett vackert dekorativt tillbehör för alla hem eller offentliga utrymmen och därför kan vi bara rekommendera det till dig.

Kombinationer

Vår Kentia palm kan kombineras med andra typer av palmer från vårt erbjudande. Förening med bladväxter som Difenbachia , Monstera eller Allocasia är också lämplig. Han kan dock fullt ut utmärka sig som individ. Dess skönhet lyser till exempel i en enfärgad blomkruka, men den kan också stå emot en flerfärgad kombination. Du kan välja både låga och höga blomkrukor efter din smak. Du hittar alla de nämnda produkterna på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20010
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 15 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 4 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal grenar 38 ks
Grenmaterial plast
Bladhöjd 13 cm
Bladbredd 1 cm
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön, Brun
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 55 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!