Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Fikus liana 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 609 kr
Bara idag
959 kr med DPH
767,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Ficus Benjamin är en buske eller trädväxt som odlas i stor utsträckning som prydnadsväxter, som tillhör familjen Moraceae. Fikus Benjamin är alltid ett grönt dekorativt träd, som är en av de mest populära krukväxterna. Den har något hängande grenar och äggformiga blad. Ficus är en växt med grunda rötter, en bladstruktur och ett brett, vintergröna blad, med en lätt, något gråaktig slät bark. Under vilda förhållanden når växten en höjd av 15-20 m. Det passar en ljus plats, men inte direkt solljus. Variegated formar behöver mer ljus och placering på en varm plats. Benjamins ficus kräver måttlig luftfuktighet, ljus, inga drag och temperaturer på minst 10 grader Celsius.

Förekomst

Fikus är infödd i Asien och Australien, särskilt Indien, Jaba och Bali. Samt från norra och södra Australien, Bhutan, Kambodja, Kina, Filippinerna, Laos, Malaysia, Nepal, Nya Guinea, Thailand, Vietnam och Stilla havet. Den utvecklas på sandiga och kalkrika jordar längs floder och vattendrag; som växtprydnader har dess odling spridit sig över hela världen. Det är en prydnadsväxt som på grund av sin attraktiva form och tolerans mot olika miljöförhållanden värderas högt som en krukväxt.

Parametrar

Vårt konstgjorda träd Fikus Benjamin I, inklusive en blomkruka 150 cm hög. Den levereras i en vanlig blomkruka av plast med en diameter på 20,32 cm . Det kompletteras på ytan av det konstgjorda substratet med dekorativ expanderad lera. På stammen av naturligt trä hittar den 1200 naturliga gröna blad på kanten färgade vita, vilket är mycket typiskt för denna Ficus. Bladen är gjorda av högkvalitativ plast, men går inte att skilja från levande.

Plats

Artificiell Ficus är designad för inredningen . Det är ett av de mest populära träden för hemmet . Det uppdaterar varje utrymme med sin naturliga skönhet. Den kan användas i vardagsrum , matsalar och hallar eller i uterum. De sticker ut särskilt som solitärer, men du kan också kombinera dem med andra växter från vårt erbjudande.

Kombinationer

Vi rekommenderar att du kombinerar Ficus med olika varianter av andra typer av Ficus från vårt erbjudande. Han kan också sticka ut på egen hand, men förutom nämnda Ficus är andra "vintergröna" konstgjorda träd, som Dífenbachia , Alokázia eller Zamiokulkas , också bra för honom. Eftersom vår konstgjorda Fikus har färgglada löv är det lämpligt att välja en dekorativ blomkruka, särskilt enfärgad, eller med ett fint mönster. Välj bland vårt stora utbud.

Parametrar

Produktkod 20082
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 20.1 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial trä
Bladhöjd 7.5 cm
Bladbredd 4.5 cm
Antal ark 1200 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg Brun
Bladets färg grön, Vit
Stam / stam höjd 60 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 utvärdering