Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord bambuträd 160 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 359 kr
Bara idag
809 kr med DPH
647,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Bambu från stammarna Arundinarieae och Bambuseae har träiga stjälkar, bambu från stammen Olyreae har inte träiga stjälkar. Bambu från stammen Arundinarieae växer snarare i den tempererade zonen, de andra två stammarna tvärtom i den tropiska och subtropiska zonen.

Bambu är fleråriga träd eller buskar, vissa arter är låga och täcker jorden, andra är höga och kan växa till en höjd av cirka 40 eller 50 m. Vissa arter har förmågan att spridas från planteringsplatsen till miljön genom underjorden . Många arter växer i form av tät vegetation. Bambu blommar antingen årligen eller, i vissa arter, var 12: e eller upp till 120 år, med alla växter i en region som blommar på en gång. Efter blomningen dör plantorna vanligtvis.

Bladen är stjälkade (vilket är en exceptionell egenskap hos familjen Lipnicovité), i stort sett elliptiska. De har blommor med 6 ståndare arrangerade i kvastar. Frukten är en spannmål, stenfrukt eller bär.

Bambu är bland de snabbast växande växterna i världen - ibland växer stjälken med en hastighet av upp till 1 meter per dag.

Förekomst

Bambu förekommer i tropiska , subtropiska och mindre ofta i den tempererade zonen . Specifikt förekommer de i sydöstra USA och i hela Central- och Sydamerika, liksom i nästan hela Afrika söder om Sahara , liksom i Asien från Indien (inklusive), Japan (inklusive) och sydöstra Kina ( inklusive) till norra Australien (inklusive). Bambu växer också på betydande höjder (t.ex. i Sydamerika upp till en höjd av 4 700 m över havet).

De första bambuarna kom till Europa i slutet av 1800 -talet, men de flesta av de nu kända arterna och sorterna importerades inte av tyska, belgiska och nederländska odlare förrän i början av 1990 -talet.

Parametrar

Vår konstgjorda bambu är 160 cm hög . Detta konstgjorda träd kommer i en vanlig plastkruka med en diameter på 17,78 cm . Det konstgjorda underlaget är täckt med mossfyllning. Naturlig bambustam, vars antal är 6 stycken ser ut och ser ut som en levande, liksom avlånga, naturliga gröna bambublad, som är gjorda av kvalitetsplast och deras antal är 348 bitar.

Plats

Bambun i vårt erbjudande är utformad för inredningen , det är ett idealiskt tillbehör för ditt hem , kontor eller ambulans - kort sagt, överallt där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt. Det kan utmärka sig perfekt som en fristående växt, eftersom det är en distinkt bit i din inredning när det gäller dess karakteristiska färger. Det är verkligen otillåtet och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet oavsett var du väljer att placera det var som helst.

Kombinationer

Bambu konstgjorda träd kan enkelt och snyggt kombineras med någon konstgjord ficus eller Krotonovcom från vårt breda utbud av produkter, som finns på vår webbplats. Han kan också utmärka sig i Difenbachies sällskap , men också med blommande träd. Denna konstgjorda bambu är en verkligt mångsidig följeslagare, eftersom den har en mycket elegant och trevlig design. Den passar vackert in i en blomkruka av trä, betong eller plast. Både den låga blomkrukan och den höga varianten kommer att skära honom. Valet är upp till dig. Du kan också hitta ett brett utbud av vackra blomkrukor på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20064
Höjd 160 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 15 cm
Sätt in diameter 17.2 cm
Antal stjälkar / stjälkar 6 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 11 cm
Bladbredd 2 cm
Antal ark 348 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!