Kontakta oss info@hk-green.eu

Kentia konstgjord handflata 180 cm

Rabatt
10 %
Ursprungligen
1 249 kr
Bara idag
1 129 kr med DPH
903,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Palma Kentia är en elegant växt som är populär för att odla inomhus också för att den kräver lite ljus. Det är relativt långsamt växande, som kan nå en höjd av upp till 10 m, en bredd på 6 m och dess blad kan nå en längd på upp till 3 m. Specifika för denna handflata är långa stjälkar i en mörkgrön färg, som bär smala långa delar av löv. Howea forsteriana fick stor popularitet som krukväxt i Europa och USA under den viktorianska eran, i en tid då exotiska palmer och andra växter samlades i England och på andra ställen. Kentia blev en viktig "salongpalme" i början av 1970 -talet, då utsädexport från Lord Howa började för första gången.

Förekomst

Palma Kentia kommer från Lord Howe Island i Stilla havet. Den växer lätt utomhus i områden som södra Australien och norra Nya Zeeland, där det är ganska vanligt i privata trädgårdar eller som ett gatuträd. Den kan odlas i norr men också i sydvästra England. Det växer också bra i södra Spanien och södra USA.

Parametrar

Vår Kentia -handflata är 180 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av 4 stammar som är gjorda i en kombination av naturligt trä och gröna plaststammar. Ungefär halvvägs genom palmen börjar bladningen. Bladen är gjorda av plastmaterial som lever vid beröring och finns i antalet 14 stycken. Det är en perfekt kopia av en liveversion av detta palmer. Denna handflata levereras i en dekorativ insats med en diameter på 20,32 cm , tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med en imitation av mossa.

Plats

Vår Kentia -palm kommer att fylla dina öppna och ljusa rum mycket snyggt. Tack vare sitt realistiska utseende kommer det att vara en vacker dekoration av ditt hem eller kontor och du kommer att glömma att detta palmer faktiskt är konstgjort. Det sticker ut vackert på piedestaler, i vardagsrum och matsalar , alltid i de mest representativa delarna av lägenheten eller huset . Vår Palma Kentia kommer garanterat att ge dig exotism hem till dig.

Kombinationer

Vår Palma Kentia kombinerar mycket bra med andra typer av palmer men också med olika cykader , men ormbunkar är också lämpliga för det. Om du är rädd för att du inte kommer att kunna placera någon av de blommande växterna i rummet bredvid detta palmer, då har du verkligen fel. Det kompletterar mycket fint med Orchids eller Guzmania . Denna palm passar också perfekt till våra RATO -blomkrukor i plast med ett rottingmönster av en ljusare men också mörk färg. Du hittar dem i vårt erbjudande. Du kan också göra plantering i en blomkruka speciell genom att placera träflis på underlaget, ett stort urval som du också hittar på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20015
Höjd 180 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 4 ks
Stam- / stammaterial trä, plast
Grenhöjd 34 cm
Antal grenar 14 ks
Bladhöjd 80 cm
Bladbredd 33 cm
Antal ark 14 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 30 cm
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!