Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Ficus 180 cm

Rabatt
10 %
Ursprungligen
1 449 kr
Bara idag
1 309 kr med DPH
1 047,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Figovník, det slovakiska namnet Fikus hänvisar endast till prydnadsarter från detta släkt, särskilt de som har hårda glänsande mörkgröna elliptiska löv. Familjen Fikus omfattar mer än 800 arter av tropiska och subtropiska träiga växter. Ficus bildas av sekundära stammar från luftrötter. Under våra förhållanden odlas tropiska arter som prydnadsväxter. Den gemensamma ficusen är en subtropisk art från Medelhavet. Men den odlas också i Slovakien, vars frukter (fikon) importeras till oss. Den gemensamma ficus är ett lövträd eller buske, vanligtvis växer till en höjd av 10 m, men inte mer än 15 m. Bladen är enkla, 10 till 30 cm långa. Vissa källor anger att det är en enhjärtbladig växt, andra att det är en tvåbladig växt. Massa och omogen frukt är giftiga.

Förekomst

Den härstammar från Mellanöstern och Västasien, men har odlats sedan antiken och odlas nu över hela världen som prydnadsväxt och fruktträd. Det har blivit en naturaliserad art på lokala platser i Asien och Nordamerika. Idag finner vi att det tämdes i territorialbältet från västra Medelhavet till nordöstra Indien. Den har odlats i flera århundraden i Slovakien i varma områden på vingårdar eller på olika skyddade platser, men odlingen i vårt land är inte lönsam och Fikus fryser ofta.

Parametrar

Vår konstgjorda Ficus är 180 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av 7 stammar som är gjorda av naturligt trä. Den första kronan börjar i den första tredjedelen av stammarna. Den andra kronan ligger högst upp på den högsta stammen. Bladen är gjorda av plast, som lever vid beröring och finns i antalet 2420 stycken. De är en perfekt kopia av bladen på liveversionen av denna Ficus. Färgen på bladen är ljus och mörkgrön med en kombination av grädde på bladets kanter. Vår Fikus levereras i en dekorativ insats med en diameter på 20,32 cm , tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med en imitation av mossa.

Plats

Vår konstgjorda Fikus kommer att fylla dina öppna och ljusa rum mycket snyggt. Tack vare sitt realistiska utseende blir det en vacker dekoration av ditt hem eller kontor och du kommer att glömma att denna Fikus faktiskt är konstgjord. Det sticker ut vackert på piedestaler, i vardagsrum och matsalar , alltid i de mest representativa delarna av lägenheten eller huset. Vår konstgjorda Fikus kommer garanterat att ge dig exotism direkt till ditt hem.

Kombinationer

Konstgjord ficus kombinerar mycket bra med andra fikonarter , men också med olika palmer . Om du är orolig för att du inte kommer att kunna placera någon av de blommande i rummet bredvid detta palmer är det ett stort misstag. Det kompletterar mycket bra, till exempel med Guzmania . Denna Fikus "förstår" också perfekt med våra RATO -krukor i plast med ett rottingmönster av en ljusare men också mörk färg. Du hittar dem i vårt erbjudande. Du kan också göra planteringen i blomkrukan speciell genom att placera träflis på underlaget, eller du kan också välja dekorativa stenar, ett stort urval som också finns på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20083
Höjd 180 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 2 ks
Stam- / stammaterial trä
Bladhöjd 6 cm
Bladbredd 4 cm
Antal ark 2420 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg grön
Bladets färg grön, Vit
Stam / stam höjd 60 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!