Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord bananträd 160 cm

Rabatt
10 %
Ursprungligen
1 199 kr
Bara idag
1 079 kr med DPH
863,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Banan är ett örtsläkte i familjen Banaceae (Musaceae). Det inkluderar båda dvärgarter bara några tiotals centimeter och representanter för högre örter (upp till 16 meter). Bananfrukt, bananer är en önskvärd vara för vilken medlemmarna av Musa-familjen har odlats och odlats på olika sätt. Utöver de välkända mjuka och söta banansorterna finns det även relaterade stärkelserika bananer för matlagning. I det vilda slits löven, vilket orsakas av vinden. De är inte bara vackra och fascinerande, utan de har också sitt bruksvärde. De används i form av en tallrik eller omslagspapper.

Förekomst

Bananer nämndes första gången i buddhistiska texter år 600 f.Kr. Den första riktiga bananodlingen beskrevs i Kina runt 200. Omkring 650 importerade islamiska erövrare bananer till Palestina. Arabiska köpare spred sedan bananer över större delen av Afrika. År 1502 byggde portugisiska kolonister de första bananodlingarna i Karibien och Centralamerika.

Parametrar

Vårt konstgjorda bananträd är 155 cm högt, inklusive blomkrukan. Den levereras i en baskruka av konstgjord plast, som är 14 cm hög och 17,5 cm i diameter. Själva växten är ca 141 cm. Den består av 3 stammar och bladningen börjar vid ca 35 cm höjd. Stammarna är gjorda av grön plast. Det finns 10 gröna plastgrenar och 10 perfekt genomarbetade gröna textilblad på trädet.

Plats

Få lite grönt till din inredning med detta konstgjorda bananträd, som ser levande ut. Bananträdet är 155 cm högt och är det perfekta sättet att liva upp inredningen i ditt hem eller kontor. En växt med perfekta detaljer som får den att se verklig ut och aldrig misslyckas. Den är gjord för den som vill ha grönska i hushållet, men inte har tillräckligt med tid att ta hand om det.

Kombinationer

Bananträdet är ett exotiskt träd som inte behöver en följeslagare och som kan sticka ut som en solitär. Men om vi vill kombinera den med andra växter är den mångsidig. Vi rekommenderar att kombinera den med olika varianter av Araceae-familjen, såsom: Anthurium, Allocasia eller Kala, med vilken den skapar en perfekt harmonisk inredning.

Vi rekommenderar att du installerar den i en dekorativ blomkruka, som kan beställas i vår e-butik.

Parametrar

Produktkod 20259
Höjd 160 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.5 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal ark 10 ks
Arkmaterial textilier
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!