Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Dracena 160 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
1 479 kr
Bara idag
879 kr med DPH
703,20 kr utan moms
33 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Dracena är en växt som påfallande liknar ett palmer i utseende. Det är intressant att vissa sorter av Dracena växer som träd och andra som buskar, och varje art har en annan färg och bladstorlek. De flesta arter har vanligtvis apelsinrötter. Bladen är stela, sittande eller petiolate, streckade, lansettformade eller avlånga, hela, släta, arrangerade i en spiral och ofta i rosor i grenarnas ändar. Bladet är ofta olika fläckigt.

Dess närvaro kan avsevärt minska den totala koncentrationen av bensen eller formaldehyd i rymden. På grund av halten av alkaloider och saponiner är det emellertid också giftigt. Även om det inte är en farlig växt, kan även en liten slicka av bladen orsaka kräkningar.

Förekomst

Det kommer från de subtropiska regionerna i Afrika och Asien. I vårt land odlas Dracena som en krukväxt och växer till en höjd av 150 cm. Ursprunget till plantans namn kommer från det antika grekiska ordet drakaina eller "dragonfly", tack vare det röda gummihartset i Dracenas stjälkar, som de jämförde med en drakens blod. För flera århundraden sedan användes detta harts som tandkräm, färgämne och medicin. Idag används den fortfarande som lack och i lätt tryck.

Parametrar

Vårt konstgjorda Dracena -träd är 160 cm högt, inklusive en blomkruka. Vi levererar Dracen i en grundläggande blomkruka av plast , vars diameter är 20,32 cm och som är täckt med mossa på ytan av det konstgjorda substratet. Den består av 7 konstgjorda stjälkar och 60 avlånga konstgjorda blad, som inte går att skilja från levande. Bladen är naturligt gröna i färgen och blir röda i kanterna. Vi rekommenderar att du placerar Dracena konstgjorda träd inomhus, men det kan också placeras utomhus, men bara på platser som skyddar det från starka vindar och direkt solljus.

Plats

Dracena är en av de vackraste inredningstillbehören . Den främsta anledningen är att det kan ge hela rummet ett mycket bättre utseende och även Dracena kan försköna rummet mycket snyggt medan du väntar. Dracena är en tropisk grön växt som ger ditt hem en exotisk touch. På grund av att det kännetecknas av rena linjer, är det lämpligt för hushåll som är inredda luftiga och minimalistiska. Dess läge är lämpligt varhelst en levande växt inte skulle ha en chans till blomstrande tillväxt.

Kombination

Denna Dracena behöver ofta inte en följeslagare för henne, eftersom hon kan utmärka sig i rymden och på egen hand. Men det kan fortfarande kombineras med praktiskt taget vilken grönska som helst. Dess kombination med Palms från vårt erbjudande skär mycket bra, men det kan också vara mycket vänligt med Fikus eller Dieffenbachia . Vi rekommenderar att du satsar på en dekorativ blomkruka, som du kan välja bland vårt rika erbjudande på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20073
Höjd 160 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 20 cm
Sätt in diameter 20.3 cm
Antal stjälkar / stjälkar 7 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 33 cm
Bladbredd 12 cm
Antal ark 60 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön, Brun
Stam / stam höjd 75 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!