Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord fikonträd 150 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
1 579 kr
Bara idag
939 kr med DPH
751,20 kr utan moms
95 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Figovník, det slovakiska namnet Fikus hänvisar endast till prydnadsarter från detta släkt, särskilt de som har hårda glänsande mörkgröna elliptiska löv. Fig Tree -familjen inkluderar mer än 800 arter av tropiska och subtropiska träiga växter. Fikonträd bildar sekundära stammar från luftrötter. Under våra förhållanden odlas tropiska arter som prydnadsväxter. Fig är en subtropisk art från Medelhavet. Men den odlas också i Slovakien, vars frukter (fikon) importeras till oss. Fig är ett lövträd eller buske, vanligtvis växer till en höjd av 10 m, men inte mer än 15 m. Bladen är enkla, 10 till 30 cm långa. Vissa källor anger att det är en enväxt, andra att det är en tvåbladig växt. Massa och omogen frukt är giftiga.

Förekomst

Den härstammar från Mellanöstern och Västasien, men har odlats sedan antiken och odlas nu över hela världen som prydnadsväxt och fruktträd. Det har blivit en naturaliserad art på lokala platser i Asien och Nordamerika. Den har odlats i flera århundraden i Slovakien i varma områden på vingårdar eller på olika skyddade platser, men odlingen i vårt land är inte lönsam och Figovník fryser ofta.

Parametrar

Vårt konstgjorda fikonträd är 150 cm högt, inklusive en blomkruka. Den består av 6 stammar som är tillverkade av högkvalitativt plastmaterial. Lövverk börjar i hälften av stammarna. Bladen är gjorda av plastmaterial, som lever vid beröring och har ett antal på 95 stycken. De har en naturlig grön färg längs kanterna och blir vita. Det är en perfekt kopia av en liveversion av detta fikonträd. Vår fikonträd levereras i en dekorativ insats med en diameter på 17,78 cm , tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med en imitation av mossa.

Plats

Vårt konstgjorda fikonträd kommer att fylla dina öppna och ljusa rum mycket snyggt. Tack vare sitt realistiska utseende blir det en vacker dekoration av ditt hem eller kontor och du kommer att glömma att detta fikonträd faktiskt är konstgjort. Den kan placeras mycket snyggt på ett mindre bord, piedestal eller i en blomkruka. Vårt konstgjorda fikonträd kommer garanterat att ge dig exotism direkt till ditt hem.

Kombinationer

Konstgjord fikonträd kombinerar mycket bra med andra arter av fikonträd , men också med olika palmer . Om du är orolig för att du inte kommer att kunna placera någon av de blommande växterna i rummet bredvid detta fikonträd är det ett stort misstag. Den kompletterar mycket snyggt, till exempel med Dracena eller Kamelia . Detta fikonträd är också fantastiskt "förstått" med våra plastkrukor i sandiga plast, som du hittar i vårt erbjudande. Du kan också göra plantering i en blomkruka speciell genom att placera träflis på underlaget, ett stort urval som du också hittar på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20062
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 10 cm
Infoga bredd 16 cm
Antal stjälkar / stjälkar 6 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 20 cm
Grenmaterial plast
Bladbredd 8 cm
Bladlängd 20 cm
Antal ark 95 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg grön
Bladets färg Vit, grön
Stam / stam höjd 50 cm
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!