Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord kollokationsträd grönt 150 cm

Rabatt
9 %
Ursprungligen
1 619 kr
Bara idag
1 479 kr med DPH
1 183,20 kr utan moms
28 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 2 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Gröna symposier eller Taro är en art av enhjärtbladig växt i arum familjen. Det är en mycket gammal odlad växt. Stora hjärtformade löv når en höjd av 2 m. De växer från underjordiska knölar. Flera blomställningar av små blommor är vanligtvis inslagna i tulco . Knölarna i vissa sorter innehåller skadlig oxalsyra , så det rekommenderas att värma dem noggrant, det är lämpligt att hälla ut vattnet efter tillagning av knölarna. I Tjeckien finns Taro främst tillgängligt i asiatiska livsmedelsbutiker.

Förekomst

Den gröna samlokaliseringen kommer troligen från Sydostasien och Sundaöarna. Det växer fortfarande från Burma till Nya Guinea. Det odlas nu i stor utsträckning i Östasien, Stilla havet och Antillerna. Hon är släkt med vår Aaron Flame, krutet. Grön kollokia odlas i Europa som prydnadsväxt inom trädgårdsodling och i hushåll.

Parametrar

Vårt konstgjorda träd Colocasia green är 150 cm högt. Den har 4 plaststammar och plåtmaterialet är också tillverkat av plast. 21 ark är lika levande vid beröring. Detta konstgjorda Kolokazia gröna träd levereras i en vanlig plastkruka med en diameter på 20,32 cm. Det är möjligt att beställa en dekorativ blomkruka efter eget val. Detta konstgjorda träd är lämpligt för interiörer.

Plats

Ta med lite grönt till din inredning med denna konstgjorda Colocasia , som ser levande ut. Colocasia green är det perfekta sättet att liva upp interiören i ditt hem eller kontor . Det är ett lämpligt tillskott till ditt vardagsrum eller kontor . Det kommer garanterat att uppdatera varje utrymme med sin naturliga skönhet. Denna anläggning är en av de mest populära växterna någonsin, och arkitekter använder också den gärna för att komplettera utrymmet i sina designförslag, eftersom det för närvarande är en mycket modern bit av naturen.

Kombinationer

Det är också möjligt att kombinera det med dekorativa blomkrukor, som du kan välja från vår webbplats. Denna konstgjorda växt i Colocasia är en vacker elegant växt. Det kan sticka ut perfekt i rymden själv, liksom i kombination med de flesta växterna från vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 20046
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 15 cm
Sätt in diameter 20 cm
Antal stjälkar / stjälkar 4 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 43 cm
Bladbredd 30 cm
Bladlängd 40 cm
Antal ark 21 ks
Arkmaterial plast
Antal knoppar 7 ks
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 50 cm
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!