Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Fern 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 409 kr
Bara idag
839 kr med DPH
671,20 kr utan moms
32 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Ormbunkar är bland de mest överraskande växterna i världen. Deras stam är mer eller mindre tunn, men deras blad kan lätt överstiga en längd på två meter. På avstånd ser de ut som palmer, även om det inte är något fel med dem, eftersom de inte har något gemensamt. Även om de inte har blommor hindrade detta inte dem från att vara en av de mest populära växterna i trädgårdar, terrasser och bostäder. Ormbunken har ett rotsystem, stjälk och blad. Den har inga frön. Bladen ser inte ut som bladen på andra växter. De ser ut som om flera grenar lagts i ett plan och fästs på stammen. Färgen kan variera från ljusgrön till mörkgrön.

Förekomst

De mest kända och frostbeständiga trädbregnarna är infödda i Tasmanien, Nya Zeeland och Australien. De kräver halvskugga, men de tolererar också en skuggig plats, i vår torra sommarmiljö gillar de inte platsen i direkt solljus. Han är känd för att trivas i en stark skugga, där han överlever lite annat. På vårt territorium finns intressanta orter med en rik representation av ormbunkar i närheten av Považská Bystrica. Det orsakas av bergig avlastning, vilket skapar ett stort antal av de mest olika livsmiljöerna - från torra stenar till vattentäta jordar och träsk.

Parametrar

Vår konstgjorda ormbunke är 150 cm hög, inklusive en blomkruka. Trädet placeras i en grundläggande blomkruka av plast med en diameter på 20,32 cm. Den har 1 konstgjord stam av plast, på vilken det finns 36 konstgjorda gröna blad, som inte går att skilja från de levande, även om plast användes för deras produktion. Den är designad för interiören. Det är täckt med mossa på ytan av det konstgjorda substratet.

Plats

Om du behöver ett rum i ett rum där det inte finns tillräckligt med ljus är vår konstgjorda ormbunke det rätta valet. Det kommer fortfarande att se attraktivt ut. Det sticker ut mest i hörnet av ditt rum. Det är också lämpligt att placera i representativa utrymmen. Ormbunken är ett vackert dekorativt tillbehör för alla interiörer för ett trevligt utseende och inredning i rummet. Lämplig att använda även i extremt krävande inre utrymmen vid brist på ljus eller i rökutrymmen). Den är enkel att hantera och garanterar en lång livslängd - allt utan underhåll.

Kombinationer

Längtar du efter en uppfriskande och mystisk skogsstämning som kommer att spridas genom din lägenhet och du vet inte hur du ska uppnå det? Den idealiska lösningen är charmiga ormbunkar - krukväxter med fascinerande löv som kommer att klä ditt hem i de vackraste nyanser av grönt.

Bergträdgårdsväxter, ormbunkar och prydnadsgräs i olika färger och storlekar kan kombineras med vår konstgjorda ormbunke. Vi rekommenderar att du placerar den i en dekorativ blomkruka, vars stora utbud du också hittar i vår webbutik.

Parametrar

Produktkod 20020
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 20.1 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 45 cm
Antal grenar 36 ks
Grenmaterial plast
Bladhöjd 8 cm
Bladbredd 2 cm
Arkmaterial plast
Antal knoppar 4 ks
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Knoppfärg grön
Stam / stam höjd 26 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!