Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord tropisk palm 160 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 509 kr
Bara idag
899 kr med DPH
719,20 kr utan moms
5 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Växter av detta släkt inkluderar palmer med en tunn stam, vanligtvis flera stammar med ringformade ärr på dem. Växternas löv är vertikala, ljusgröna, bladen är lansettformade, kröna, avskurna, av olika storlekar. Det största antalet palmer som kan anpassa sig till förhållandena inomhus kommer från våta tropiker. När vi växer bör vi därför försöka skapa ungefär samma förutsättningar för dem som de hade i naturen.

Förekomst

Palmer är typiska växter i de tropiska och subtropiska zonerna, bara några få palmer växer in

varmare områden i den tempererade zonen. Palmerna är mycket olika och lever i nästan alla typer av livsmiljöer, från regnskogar till öknar. De är bland de mest kända och mest odlade växtfamiljerna. Det är utbrett i Asien i områden från nordöstra Indien och Kina till norra Thailand.

Parametrar

Vår konstgjorda tropiska palm är en perfekt imitation av en levande växt. Dess höjd är 160 cm, inklusive den grundläggande blomkrukan i plast med en diameter på 15,24 cm . Ytan på det konstgjorda substratet är täckt med imiterad mossa.

Antalet gröna plaststammar är 5 stycken, på vilka det finns 15 vackra blad som lever vid beröring. Dess perfektion saknar endast en dekorativ blomkruka, som du kan välja bland vårt erbjudande tillsammans med stenar för plantering.

Plats

Tack vare den konstgjorda tropiska palmen kan du ta en bit grönska till mörka hörn av interiören eller den mycket fuktiga miljön i pooler och badrum . Placering i ett hus eller lägenhet kommer omedelbart att göra ditt hem till en oas av fred . Den är lämplig för användning i inomhusutrymmen som köpcentra , hotell och restauranger . En konstgjord växt med ett mycket realistiskt utseende kommer att göra varje inredning trevligare, oavsett om det är ett kontor, en matsal eller ett mötesrum. Den kan placeras var som helst utan att behöva ta hänsyn till belysning och driftsförhållanden eller temperaturer.

Kombination

Du kan kombinera en palm med en annan palm eller exotisk växt. Det kommer att ge harmoni som uppfyller dina estetiska såväl som praktiska kriterier . Konstgjorda tropiska palmer rekommenderas att kombinera ficus, dadelpalmer och olivträd. Du kommer att skapa en inspirerande grön miljö i ditt hem eller på din arbetsplats som kommer att bli en del av din livsstil. Med deras hjälp är det lätt att betona rummets fördelar eller omvänt att dölja bristerna, dela in rummet i zoner och skapa en unik atmosfär.

Parametrar

Produktkod 20006
Höjd 160 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 12 cm
Sätt in diameter 15 cm
Antal stjälkar / stjälkar 5 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 19 cm
Bladhöjd 45 cm
Bladbredd 30 cm
Antal ark 15 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 75 cm
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!