Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Anka ben 180 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 939 kr
Bara idag
1 159 kr med DPH
927,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Ankelbenet, även känt som trädankben, har stora blad av mörkgrön färg och 5-9 löv som hänger ner som ett öppet paraply. Ankfotplantans höjd är vanligtvis 50-100 cm, men i naturen kan den växa upp till 30 meter. Bladets spets är mycket rund. På grund av de olika sorterna är bladstorleken också olika och det finns till och med sorter med mönster. Vattenek är ett snabbt växande träd. Bladen på mogen vattenek är vanligtvis spatelformade, medan bladen på omogna träd kan vara långa och smala. Många beskriver bladet som att se ut som en ankfot. Vattenek är särskilt lämplig för trä, bränsle, livsmiljöer och ekologiskt skogsbruk. Det var utbrett i södra samhällen som ett skuggträd. Dess faner används framgångsrikt som plywood i frukt- och grönsaksbehållare.

Förekomst

Vattenek ligger längs kustnära låglandet från södra New Jersey och Delaware söder till södra Florida; Väst till östra Texas; och norrut i Mississippidalen till sydöstra Oklahoma, Arkansas, Missouri och sydvästra Tennessee.

Parametrar

Vårt konstgjorda träd Ankelben är 180 cm högt, inklusive en blomkruka. Den levereras i en vanlig blomkruka i plast vars diameter är 25,4 cm och ytan är täckt med mossa. Den har 1 plaststam och 251 plastark som ser levande ut vid beröring. Anka ben är en mycket intressant inomhusväxt.

Plats

Vår vackra konstgjorda träd Duck ben, imiterar troget ett levande träd, är ett perfekt komplement till ett shoppingcenter, hälsocenter, ditt hem, kontor eller läkarmottagning, kort sagt, överallt där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt, eller om det inte är möjligt ta hand om levande växter regelbundet. Detta konstgjorda träd är idealiskt för att täcka brister eller markera tomt utrymme i din inredning .

Kombination

Konstgjord träd Ankabenet är ett mycket distinkt träd. Hon skulle vara en vacker följeslagare till Šefler, Anturia eller Krotónec. Med en korrekt vald dekorativ blomkruka kan du ytterligare betona dess unika. Du hittar alla de nämnda produkterna i vår eshop.

Parametrar

Produktkod 20051
Höjd 180 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 21 cm
Sätt in diameter 24.9 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 16 cm
Bladbredd 7 cm
Antal ark 215 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 85 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!