Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord träd Philodendron 140 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
2 129 kr
Bara idag
1 269 kr med DPH
1 015,20 kr utan moms
30 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 27 maj
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Philodendron är ett stort släkt med blommande växter i familjen Araceae . Philodendron är en termofil växt. Philodendron har antenn- och underjordiska rötter. Storleken och antalet luftrötter per nod beror på närvaron av ett lämpligt substrat för deras fastsättning. Stammen stöder löv, blommor och frukter, transporterar vatten och löser upp mellan rötterna, lagrar näringsämnen och producerar ny levande vävnad.

Bladen är vanligtvis stora och imponerande, ofta flikiga eller djupt skurna och kan vara mer eller mindre fjädrade. De kan också vara ovala, spjutformade eller i många andra möjliga formvariationer. Bladen bärs växelvis på stammen. Kvaliteten på Philodendrons är att de inte har en enda bladtyp på samma växt. Istället har de omogna löv och vuxna blad som kan skilja sig drastiskt från varandra.

Förekomst

Philodendron kan odlas utomhus i tempererade klimat på skuggiga platser. De trivs på fuktiga jordar med högt innehåll av organiska ämnen. Det är en växt som ursprungligen kom från Sydamerika, från regnskogen. Hon kom till oss från tropiska och subtropiska regioner i Afrika och Asien. De trivs i starkt men också i medelstort indirekt ljus. Philodendronblad är extremt dekorativa, har ett brett utbud av former och färger. De är utmärkta luftrenare.

Parametrar

Vår konstgjorda filodendron är 140 cm hög, inklusive krukan. Den består av två konstgjorda stammar på vilka det finns 12 konstgjorda blad som inte går att skilja från de levande. Den levereras i en vanlig blomkruka av plast med en diameter på 20,32 cm och är täckt på ytan av det konstgjorda substratet med en imitation av mossa.

Plats

Det konstgjorda trädet Filodendron är utformat för inredningen . När du väljer rätt plats med sin höjd, kommer det att föra tropikerna direkt till ditt rum . Lämplig för både modern och lantlig interiör . Det är majestätiskt och utgör ett otillåtet landmärke i rymden, som ligger nära nästan alla inredningsstilar.

Kombinationer

Vårt konstgjorda träd Philodendron är en vacker växt som inte behöver en följeslagare. Men om vi vill kombinera det med andra växter är det mångsidigt.

Rekommenderas för att kombinera de olika varianterna av familjen Araceae som: Anthurium, alokázie eller Kala, som skapar en perfekt harmonisk inredning.

Vid leverans kommer växten i en plastkruka så det är lätt att placera den i en dekorativ kruka. Rekommenderade dekorativa blomkrukor kan också beställas separat från oss.

Parametrar

Produktkod 20048
Höjd 140 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Bredd 65 cm
Sätt in diameter 19.5 cm
Antal stjälkar / stjälkar 2 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 30 cm
Bladbredd 35 cm
Bladlängd 44 cm
Antal ark 12 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Vit
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 55 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!