Kontakta oss info@hk-green.eu

Dracena konstgjorda träd 180 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 939 kr
Bara idag
1 159 kr med DPH
927,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Dracena är en populär krukväxt, ursprunget till plantans namn kommer från det antika grekiska ordet Drakaina eller "dragonfly", tack vare det röda gummihartset i Dracenas stjälkar, som de liknade med drakens blod. För flera århundraden sedan användes detta harts som tandkräm, färgämne och medicin. Idag används den fortfarande som lack och i lätt tryck. Att ta hand om Dracen är relativt enkelt och kan till och med överleva viss försummelse. Uppmärksamheten i rummet lockas inte bara av dess fräscha grönska med vackra färgmönster, utan Dracena förbättrar också luftkvaliteten. Regelbunden torkning av bladens topp och botten med en fuktig trasa gör att växten fritt kan utbyta luft i rummet. Tack vare sina karakteristiska svärdformade löv och minimala vårdkrav är Dracena en nästan perfekt krukväxt.

Förekomst

Dracena är infödd till Madagaskar och andra öar i Indiska oceanen. Den växer naturligt bara i varma klimat. Även om den når en anständig höjd i sin naturliga miljö, är den mycket mindre i interiören. Till exempel når Dracaena fragrans (Fragrant Dracena) i tropiska delar av Afrika en höjd av upp till 15 meter, medan det är 1 - 1,8 m högt inuti.

Parametrar

Vår konstgjorda Dracena är 180 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av 3 stammar, som är gjorda av grön plast. Bladen är också gjorda av ett plastmaterial som lever vid beröring. Antalet ark är 61 st. De är vackert avlånga, svärdformade. Lövverk börjar överst på stammen. Det är en perfekt kopia av en liveversion av detta palmer. Denna Dracena levereras i en vanlig plastkanna med en diameter på 20,32 cm, tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med mossa.

Plats

Vår Dracena kommer att fylla dina öppna och ljusa rum mycket snyggt. Tack vare sitt realistiska utseende blir det en vacker dekoration av ditt hem eller kontor och du kommer att glömma att denna växt faktiskt är konstgjord. Det sticker ut vackert på piedestaler, i vardagsrum och matsalar, alltid i de mest representativa delarna av lägenheten eller huset . Vår Dracena kommer garanterat att ge dig exotism direkt till ditt hem.

Kombinationer

Vi rekommenderar att kombinera Dracena med andra växter som har sin naturliga miljö på öar eller på platser där klimatet är torrt, t.ex. olika kaktusar , Dracens eller Yuccas . Det ser också trevligt ut på egen hand, eftersom dess vackra avlånga löv är en vacker dekoration i sig. Det är ingen slump att Dracena är en av de mest populära krukväxterna någonsin. Vår Dracena kompletterar mycket bra med blomkrukor i jordfärger. Det kan också kompletteras snyggt av ett dekorativt grus av ljus färg, som kommer att färdigställa denna vackra växt. Blomkrukor, dekorativt grus, liksom andra nämnda produkter finns i erbjudandet på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20075
Höjd 180 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 60 cm
Bladbredd 9 cm
Antal ark 61 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 75 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!