Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord handflata Livistona mini 160 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
2 289 kr
Bara idag
1 369 kr med DPH
1 095,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Palma Livistona kommer från Indonesien och Malaysia och växer till en höjd av 20 meter. Det började importeras till oss relativt nyligen som en prydnadspalm. De är ensamma, ganska högre handflator med fläktformade blad och en rak stam som är 5 till 60 cm pubescent. De enskilda bladsegmenten delas ofta i slutet och karaktäristiskt överhängande.

Livistonier odlas ofta som prydnadspalmer i tropikerna och subtropen. De har mycket taggiga stjälkar, men med törnenas ålder på stjälkarna minskar de. Denna typ av palmer är mycket populär i världen.

Men dess odling är ganska krävande, den föredrar tropiska förhållanden. Vi bör dock inte utsätta växten för direkt solljus. Lika små som i sitt hemland växer dessa palmer som underväxt, dvs. att den omgivande vegetationen överskuggar dem. Men om växten är äldre och dess breda blad når cirka 50 cm kommer solen inte att störa den under denna period.

Förekomst

Släktet Livistona omfattar för närvarande 28 arter. Det är utbrett i tropiska Asien, Australien och nordöstra Afrika. Expansionsområdet i Asien sträcker sig från nordöstra Indien och södra Kina till södra Japan och genom Indokina och Filippinerna till Sumatra och Borneo. Livistona carinensis förekommer på den södra delen av Arabiska halvön i Jemen och i Afrika i nordöstra Somalia och Djibouti. I Australien är Liviston -släktet utbrett i de norra och östra delarna av kontinenten och sträcker sig in i södra Nya Guinea. Livistona växer i tropikerna och subtropen i ett brett spektrum av livsmiljöer, i låglands- och bergsregnskogar, vattentäta torvskogar och savanner.

Parametrar

Livistonas konstgjorda handflata är 160 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av 15 stammar av naturligt trä och plast och 41 ark plast som är vid liv. Palmblad kopierar mycket väl riktiga palmblad, inte bara i sin form utan också i sin naturliga gröna färg. Tack vare bladen ser palmen riktigt vacker ut. För att göra palmen ännu mer naturlig är dess insida utrustad med äkta trä och riktiga fibrer. Den är designad för interiören . Vi levererar den i en grundläggande blomkruka med en diameter på 20,3 cm , på en yta med en imitation av mossa. Vi rekommenderar att du köper en dekorativ blomkruka från vårt sortiment.

Plats

Palmer med fläktformade blad är en av de mest populära palmerna för inredning på grund av deras densitet och unika utseende. Det är perfekt för vacker dekoration i alla rum. Detta palmer är attraktivt oavsett var det ligger. Dess läge i ljusa hallar eller representativa utrymmen, till exempel, är mycket viktigt för det. Men de förskönade verkligen alla rum och samtidigt ger det en trevlig touch av exotism, som vi älskar så mycket.

Kombinationer

Vi rekommenderar färgdesignen på den dekorativa blomkrukan, som du kan välja bland vårt erbjudande. Vi rekommenderar också att du väljer en lämplig dekorativ plantering, till exempel material: expanderad lera, hydrogranulat eller dekorativa stenar eller färgad bark. Naturligtvis hittar du också dessa dekorativa material i vårt erbjudande. De kan understryka mycket fint och därmed markera skönheten i varje växt som du kombinerar dem med.

Parametrar

Produktkod 20002
Höjd 160 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 19.5 cm
Antal stjälkar / stjälkar 15 ks
Stam- / stammaterial trä, plast
Grenhöjd 45 cm
Bladhöjd 20 cm
Bladbredd 35 cm
Antal ark 41 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!