Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord Philodendron 180 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
2 829 kr
Bara idag
1 689 kr med DPH
1 351,20 kr utan moms
37 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Philodendron är ett släkte av växter i familjen Aron. De är små men robusta, fleråriga örter med hela eller trasiga blad och små blommor i käppformade blomställningar täckta med tyll. Frukten är bär. Släktet omfattar cirka 500 arter och är utbredd uteslutande i tropiskt Amerika. Philodendrons är främst kända som krukväxter. Ett antal sorter odlades. De odlas också i tropikerna som prydnadsväxter utomhus. De innehåller nålar av kalciumoxalat och orsakar irritation av matsmältningssystemet vid förtäring. År 2018 omklassificerades totalt 21 arter till det nya släktet Thaumatophyllum, inklusive den odlade arten T. bipinnatifidum och T. speciosum.

Förekomst

Släktet omfattar cirka 482 till 538 beskrivna och erkända arter, men det totala antalet är högre och uppskattas till cirka 700 arter. Det är det näst största släktet i familjen Aron. Den är utbredd uteslutande i tropiskt Amerika, som sträcker sig från norra Mexiko, genom Centralamerika, till Paraguay och norra Argentina, och inkluderar de karibiska öarna. Centrum för artmångfald ligger i Brasilien. Filodendron växer främst i tropiska regnskogar, mycket sällsyntare i glesa tropiska skogar, träsk och längs vattendrag. De växer som epifyter eller halv-epifytter på träd, som litofyter på stenar och klippor, eller som rhizom örter på fast mark eller i träsk. De letar främst efter skuggiga livsmiljöer.

Parametrar

Vår konstgjorda filodendron är 180 cm hög, inklusive en blomkruka. Den består av en stam, ljusgrön i färgen, som är gjord av plast. Bladen är gjorda av plastmaterial som lever vid beröring och är 252 bitar. De är mörkgröna i färgen, något bruna i slutet. Det är en perfekt kopia av en liveversion av denna växt. Philodendron levereras i en plastkanna med en diameter på 20,32 cm , tillsammans med ett konstgjort underlag, som är täckt med mossa.

Plats

Vårt konstgjorda träd Filodendron på grund av att det inte har UV -skydd är utformat för inredningen . Den är lämplig för ljusa och öppna rum i lägenheten, där dess skönhet garanterat kommer att leva upp interiören. Tack vare sitt utseende kan den utmärka sig i entréerna på hotell och restauranger . Han kan sticka ut perfekt själv, han behöver inte en följeslagare för sig själv. Det är den perfekta ersättaren för liveversionen av Philodendron.

Kombinationer

Den artificiella Philodendron kombinerar mycket bra med andra fikonarter, men också med olika palmer. Denna Philodendron är också perfekt "förstådd" med våra plastkrukor av RATO med ett rottingmönster av en ljusare men också mörk färg. Du hittar dem i vårt erbjudande. Du kan också göra planteringen i blomkrukan speciell genom att placera träflis på underlaget, ett stort urval som du också hittar på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20058
Höjd 180 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Bredd 8 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Stam / stamlängd 100 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 17 cm
Bladbredd 9 cm
Bladlängd 17 cm
Antal ark 252 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön
Grenens färg Brun
Bladets färg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!