Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord handflata Areca 225 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
3 729 kr
Bara idag
2 229 kr med DPH
1 783,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Areca är ett släkte av växter i Areca -familjen som omfattar cirka 50 arter. Många stammar av palmer är buskiga grenade, dess blad är uppdelade i många glänsande fläktformade sektioner, de är motsatta. Arecapalmen är smal och växer upp till 25 meters höjd. Stammen är 20-30 cm i diameter. Bladen är stiftiga, upp till 10 cm breda, 1,5 till 2 meter långa. Den odlas som en prydnadsväxt i trädgårdar i tropiska och subtropiska områden och inomhus som en krukväxt. Det kallas ibland fjärilspalmen på grund av bladens form.

Förekomst

Areca -palmen är infödd i Malaysia, men odlas i hela tropiska Asien och Östafrika. En typisk fläktformad palm växer i fram- och baksidan Indien, Pakistan, Ceylon, Kina, Taiwan och den malaysiska halvön. Det odlas också i många tropiska och subtropiska områden, om klimatet tillåter det. Det är mest utbrett i Thailand, Vietnam, Malaysia, Burma och Sri Lanka. Det börjar nu odlas i Östafrika.

Parametrar

Vår konstgjorda Areca -palm, inklusive en blomkruka, är 225 cm hög. Den levereras i en vanlig plastkanna med en diameter på 25,4 cm på ytan av substratet täckt med mossa. Palma Areca har 5 stammar, som är gjorda av plast och täckta på ytan med naturlig träbark. Det finns 47 naturliga gröna konstgjorda blad på palmen, gjorda av högkvalitativ plast, men de går inte att skilja från de levande.

Plats

Den är designad för interiören . Med sin höjd är den vackra Areka konstgjorda palmen lämplig för stora representativa hallar, gemensamma rum eller rymliga mottagningar. Det är ett bra tillskott var du än vill ha lite grönska, men där det inte är möjligt att ta hand om en levande växt, oavsett om det är brist på ljus eller brist på tid. Det garanterar en lång livslängd - alla med noll underhållskrav.

Kombinationer

Vi rekommenderar att kombinera Areca med olika typer av palmer, till exempel Livistona- eller Fern -träd, eller palmer du väljer. Med varje grönska skapar de en harmonisk inredning. Areka behöver dock inte en följeslagare. Hon kan sticka ut perfekt i rymden och på egen hand. Placering i en dekorativ blomkruka är dock lämplig. En rätt vald blomkruka kan vackert understryka det unika med palmen. Du hittar ett stort urval av blomkrukor i vårt erbjudande på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20013
Höjd 225 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 21 cm
Sätt in diameter 24.3 cm
Antal stjälkar / stjälkar 5 ks
Stam- / stammaterial plast, trä
Grenhöjd 23 cm
Bladhöjd 48 cm
Bladbredd 24 cm
Antal ark 47 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Stam / stam höjd 110 cm
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!