Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord tropisk palm 76 cm

Rabatt
13 %
Ursprungligen
470 kr
Bara idag
409 kr med DPH
327,20 kr utan moms
2 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp tisdag 13 december
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Tropiska palmer är en familj från arekotvar -sorten . De är träd med en grenad stam. Palmer är typiska växter i de tropiska och subtropiska zonerna, bara några få palmer växer i varmare områden i den tempererade zonen. Växter av detta släkt inkluderar palmer med en tunn stam, vanligtvis flera stammar med ringformade ärr på dem. Växternas löv är vertikala, ljusgröna, lansettformade , åsformade , skurna vid toppen och är relativt tätt åtskilda. Det är inget problem om handflatan har ändarna på de lägsta bladen torra, eftersom handflatornas nedre blad normalt dör.

Förekomst

Vi känner till mer än 3400 arter av palmer. De odlas i alla tropiska och subtropiska områden runt om i världen och odlas också som inomhusväxter i de kallare zonerna. Palmer är populära över hela världen och erbjuder en mängd olika användningsområden. I vårt land odlas de främst som prydnadsväxter , men i deras ursprungsland är de mycket viktigare för människor. De ger dem försörjning, material för att bygga bostäder och annat som är nödvändigt för livet.

Parametrar

Vår konstgjorda tropiska palm är 76 cm hög , inklusive den grundläggande blomkruka i plast som den levereras i. Blomkrukan har en diameter på 10,16 cm och ytan på det konstgjorda substratet är täckt med en imitation av mossa. Materialet i de 3 gröna stammarna som den består av är plast. 8 bitar av vackra naturliga gröna blad i två nyanser är gjorda av plast och är en trogen kopia av riktiga blad. Vi rekommenderar att du placerar den i en dekorativ blomkruka från vårt erbjudande.

Plats

Ta med lite grönt till din inredning med denna konstgjorda tropiska palm, som ser levande ut. Det är det perfekta sättet att liva upp interiören i ditt hem , kontor eller hotell . Fyller ett tomt hörn i varje rum. Vårt palmträd kommer att skapa en naturlig dominans i rymden, med sina vackra löv kommer det att lysa upp varje rum och utsikten över det kommer att förbättra stämningen hos även de största dudrosna. Dess läge i en salong eller ett köpcentrum kommer att uppskattas av många kunder. En konstgjord palm kommer att vara en bra lösning för dem som inte har möjlighet att odla levande växter.

Kombinationer

Om du har ett generöst utrymme rekommenderar vi att du kombinerar en konstgjord tropisk palm med andra konstgjorda palmer från vårt erbjudande. En trä palm skulle vara ett lämpligt alternativ, tillsammans med en Areca palm de skulle skapa perfekt harmoni i ditt rum. Grönska låter dig fräscha upp interiören, bidra till att ge hem mys och komfort utan ansträngning eller omsorg. Om du till exempel behöver omfördela ett rum, gör det subtilt. Lägg flera bitar av palmer i en längre hög låda och ditt hem blir oigenkännligt tack vare denna parad.

Parametrar

Produktkod 20005
Höjd 70 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Sätt in diameter 10.19 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 16 cm
Bladbredd 2.5 cm
Antal ark 8 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!