Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord bambu 90 cm

Rabatt
15 %
Ursprungligen
480 kr
Bara idag
409 kr med DPH
327,20 kr utan moms
56 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 14 oktober
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Bambu är den snabbast växande växten på jorden. En typisk bambu växer upp till 10 centimeter på en enda dag. Vissa arter växer upp till en meter per dag, eller cirka 1 millimeter varannan minut. Du kan faktiskt se växten växa precis framför dina ögon. På bara 5 till 8 år kommer de flesta bambusorter att bli mogna. Bambu är verkligen ett naturens mirakel. Det fungerar som en hållbar källa till mat och textilier, och miljontals människor använder det för att bygga skydd. Otroligt mycket produkter kan tillverkas av bambu. Det bästa av allt är att det skyddar miljön när den växer.

Förekomst

Bambu förekommer i tropiska , subtropiska och mindre ofta i den tempererade zonen . Specifikt förekommer de i sydöstra USA och i hela Central- och Sydamerika, liksom i nästan hela Afrika söder om Sahara , och i Asien från Indien, Japan och sydöstra Kina till norra Australien. Bambu växer också på betydande höjder, t.ex. i Sydamerika till en höjd av 4700 m över havet

De första bambuarna kom till Europa i slutet av 1800 -talet, men de flesta av de nu kända arterna och varianterna importerades inte av tyska, belgiska och nederländska odlare förrän i början av 1990 -talet.

Parametrar

Vår konstgjorda bambu är 90 cm hög . Den levereras i en vanlig blomkruka av plast med en diameter på 15,24 cm , vars yta är täckt med mossa. Dess fyra stammar är gjorda av plast samt blad som lever vid beröring och har en naturlig grön färg. Antalet ark är 225 stycken.

Plats

Denna vackra bambu, som troget imiterar ett levande träd, är det perfekta tillbehöret för ditt hem , kontor eller läkarkontor - kort sagt, överallt där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt, eller där det inte är möjligt att ta hand om att leva växter regelbundet. Det kan sticka ut perfekt som en fristående växt. Tack vare sina karaktäristiska färger kommer det att bli en betydande del i din inredning . Det är verkligen otillåtet och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet oavsett var du väljer att placera det var som helst.

Kombinationer

Bambu konstgjorda träd kan fint kombineras med någon konstgjord ficus eller Krotonovcom från vårt breda utbud av produkter, som finns på vår webbplats. Han kan också utmärka sig i sällskap med Difenbachie , men också med blommande träd. Denna konstgjorda bambu är en riktigt mångsidig följeslagare, eftersom den har en mycket elegant och trevlig design. Den passar vackert in i en blomkruka av trä, betong eller plast. Både den låga blomkrukan och den höga varianten kommer att skära honom. Valet är upp till dig. Du kan också hitta ett brett utbud av vackra blomkrukor på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20063
Höjd 90 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 13 cm
Sätt in diameter 15.6 cm
Antal stjälkar / stjälkar 4 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 1.5 cm
Antal ark 225 ks
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!