Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord ormbunke Cyathea 90 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
970 kr
Bara idag
579 kr med DPH
463,20 kr utan moms
6 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Cyathea är ett släkte av ormbunkar. Cyathea -arter är mestadels terrestriska ormbunkar, vanligtvis med en hög stam. Stammen kan sällan vara grenad eller läskig. Hos många arter bildas också en fibrös massa rötter i nedre delen av stammen. Den växer oftast i fuktig skog, på upp till 1280 m höjd, ofta i sällskap med Dicksonia antarctica . Den massiva upprättstående stammen är vanligtvis upp till 12 m hög, vissa når 20 m, särskilt i Queensland, Australien. Denna art är en av de snabbast växande och växer till en höjd av upp till 15 meter i naturen. Bladen är ljusgröna och kan nå en längd på över 4 m.

Förekomst

Cyathea växer över hela världen i tropiska till varma tempererade områden, särskilt i området fuktiga bergs- och regnskogar. Cyathea, hem till Australiens östkust, är en av de vackraste trädbregnarna. Den har en pantropisk fördelning, den växer initialt främst på högre höjder, där det finns en regelbunden högre luft- och jordfuktighet, den har spridit sig i andra hand till lägre höjder. Det finns arter som växer utanför tropikernas gränser, t.ex. i Sydamerika, Nya Zeeland, Kina och Japan, vissa är endemiska för en viss bergskedja eller ö, andra har ockuperat ett relativt stort område. Växter tolererar vanligtvis inte intensivt solljus, de är bäst lämpade för diffust ljus, men individer som växer i djup skugga har en tunn stam, växer långsamt och är lägre. Arter som har anpassat sig för direkt solljus har tjockare löv, liksom växter som förekommer på platser där temperaturen sjunker, och de har också löv täckta med skyddande täta trikomer.

Parametrar

Cyathea konstgjorda handflata är cirka 90 cm hög, inklusive den grundläggande blomkruka i plast som den levereras i. Diametern på den grundläggande blomkrukan är 17,78 cm. Imitationen av substratet är täckt med konstgjord mossa. Stammen är gjord av högkvalitativ plast, på vilken det finns 15 plastark av ljusgrön och mörkgrön färg, som verkligen inte går att skilja från de levande.

Plats

Om du vill få hem en tropisk atmosfär, bör denna artificiella Cyathea -palm också ingå som en krukväxt. Den är lämplig för interiören och är ett idealiskt komplement till din lägenhet eller hus . Kort sagt, det är lämpligt överallt där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt och där det inte är möjligt att ta hand om en levande växt. De förskönade verkligen alla rum och samtidigt ger det en trevlig touch av exotism , som vi älskar så mycket.

Kombinationer

Vår konstgjorda palm Cyathea kan sticka ut i rymden på egen hand, men den är också mångsidig i kombination med annan grönska. Vi rekommenderar att kombinera den med olika varianter av cyatefamiljen, eller palmer, med vilka de skapar en harmonisk inredning och som du också hittar i vårt breda utbud av onlinebutiker. För att komplettera det övergripande utseendet rekommenderar vi att du placerar Cyatheu i en fin blomkruka av plast som passar dig fint, särskilt i färg, i din inredning.

Parametrar

Produktkod 20018
Höjd 90 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.5 cm
Stam / stamlängd 14 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 19 cm
Bladbredd 20 cm
Bladlängd 50 cm
Antal ark 15 ks
Arkmaterial plast
Antal knoppar 3 ks
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Knoppfärg grön
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!