Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord ormbunksväxt 70 cm

Rabatt
13 %
Ursprungligen
540 kr
Bara idag
469 kr med DPH
375,20 kr utan moms
37 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 8 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

De är icke-blommande växter. Ormbunkar är en mycket gammal grupp, de är kärlarter av grönska, markväxter med styva träiga vävnader som bildar "rör" som används för att leda vatten och mineraler. En ormbunke är en typ av växt med en underjordisk, från vilken långa larm växer. De förökas av sporer, de har varken frön eller blommor, och de skiljer sig från andra sporbärande växter, till exempel mossa, genom att de har riktiga rötter, stjälkar och invecklade blad. De är praktiskt taget uteslutande växter med skuggiga livsmiljöer och djup skugga är inte ett problem för dem. I allmänhet föredrar de våtare platser med rått humusinnehåll i jorden.

Förekomst

Ormbunkarens historia började i dinosaurietiden - för 400 miljoner år sedan. I det varma och fuktiga klimatet i tropiska skogar dominerade ormbunkar på jorden. Vissa arter har nått en höjd av 30 m. Med tiden har klimatförhållandena förändrats dramatiskt. Hur många naturkatastrofer fick det inträffa för jättar som dinosaurier och ormbunkar att försvinna. Odlingen av dessa växter var redan populär på 1700 -talet i England, där flera stora privata samlingar och specialiserade trädgårdsodlingar etablerades.

Parametrar

Vår konstgjorda ormbunke är 70 cm hög , inklusive den grundläggande blomkrukan i plast , vars diameter är 15,24 cm . Den består av 3 plaststammar, som finns i den grundläggande blomkrukan och vars yta är täckt med en imitation av mossa. Den har 34 bitar av gröna plastblad som ser levande ut vid beröring.

Plats

Längtar du efter en uppfriskande och mystisk skogsstämning som kommer att spridas genom din lägenhet och du vet inte hur du ska uppnå det? Den idealiska lösningen är charmiga ormbunkar - krukväxter med fascinerande löv som kommer att klä ditt hem i de vackraste nyanser av grönt. Vår ormbunke är designad för inredningen . På grund av dess höjd blir placeringen mycket enkel. Dess skönhet kommer att lysa upp ditt hem , kontor , men också affärslokaler - kort sagt, det är lämpligt överallt där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt.

Kombinationer

Vi rekommenderar att kombinera ormbunke med Zamioculcas , men den kommer också att sticka ut i sällskap med blommande växter som Anturia eller Lopatkovec . Ormbunken kommer i en vanlig plastkanna. En dekorativ blomkruka kommer att öka dess skönhet och elegans, som du kan välja bland vårt breda erbjudande, som du hittar på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20054
Höjd 70 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 13 cm
Sätt in diameter 16 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal grenar 15 ks
Bladhöjd 28 cm
Bladbredd 7 cm
Antal ark 34 ks
Arkmaterial plast
Antal knoppar 13 ks
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Knoppfärg gul
Stam / stam höjd 20 cm
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!