Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjorda träd Fikus Benjamin vinröd 120 cm

Rabatt
10 %
Ursprungligen
1 259 kr
Bara idag
1 139 kr med DPH
911,20 kr utan moms
9 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 15 augusti
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Fikus Benjamin är ett vintergrönt dekorativt träd som är en av de mest populära krukväxterna. Den har lätt hängande grenar och äggformade spetsiga blad. De tenderar att vara djupgröna till färgen och mycket ofta odlas även växter med brokiga blad. Ficus har länge varit en av de mest populära krukväxterna, också för att den erbjuder en vacker grön konsistens av glänsande löv på grenarna, som vanligtvis växer från en enda stam, så de liknar ett litet träd. Dessutom är Fikus en krävande växt att odla, så den passar även nybörjarodlare. Det är en mycket anpassningsbar växt som kan vänja sig vid olika ljusförhållanden, jord eller temperatur, men vissa detaljer gäller för den. Ficus, till exempel, är känd för sin känslighet för drag såväl som för överdriven vattning. I båda fallen kan det ta månader att tappa löven för honom att återuppta sin tillväxt.

Förekomst

Fikus är infödd i Asien och Australien, särskilt Indien, Jaba och Bali. Samt från norr och söder om Australien, Bhutan, Kambodja, Kina, Filippinerna, Laos, Malaysia, Nepal, Nya Guinea, Thailand, Vietnam och Stilla havet. Under naturliga förhållanden ligger den i tropiska skogar.

Parametrar

Vårt konstgjorda träd Fikus Benjamin vinröd är 175 cm hög, inklusive en blomkruka. Den levereras i en basblomkruka av plast, som har en diameter på 17,83 cm och en höjd på 15 cm. Denna konstgjorda Ficus är exceptionell och kan inte missas på grund av sin färg. Dess färgdesign är mycket intressant, medan den övre delen av bladen är av olika nyanser av grönt och den nedre delen av vinröd färg. Ficus har 2 bruna stammar av naturmaterial. Fikus Benjamin är ett idealiskt val för inredningen.

Plats

Vårt konstgjorda träd Fikus Benjamin vinröd passar för vardagsrum, matsalar, hallar eller skyddade exteriörer. Det är idealiskt för restauranger, hotellobbyn. Även en konstgjord växt kan se fascinerande ut. Mervärdet av detta träd tillförs verkligen av dess intressanta naturliga stam. Fikus Benjamin vinröd kommer utan tvekan att göra din interiör mer behaglig.

Kombinationer

Artificiell Ficus är en bra följeslagare till alla andra palmer, träd eller växter i vårt erbjudande. Oavsett om du kombinerar den med en Areca-palm eller ett Dracena-träd kommer du definitivt inte att ta ett steg åt sidan. Vi rekommenderar också en korrekt vald blomkruka, som hjälper till att skapa en smakfull och modern dekoration. Du hittar ett brett utbud av blomkrukor i vår e-butik.

Parametrar

Produktkod 20260
Höjd 174 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 14 cm
Sätt in diameter 17.83 cm
Antal stjälkar / stjälkar 2 ks
Stam- / stammaterial trä
Arkmaterial textilier
Stam / stamfärg Brun
Bladets färg grön, vinrött
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!