Kontakta oss info@hk-green.eu

Dracena konstgjord växt 167 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
2 129 kr
Bara idag
1 269 kr med DPH
1 015,20 kr utan moms
29 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Dracena är träd som växer upp till 40 meters höjd, eller mer eller mindre träiga buskar. Släktet omfattar cirka 116 arter. De flesta arter har vanligtvis apelsinrötter. Bladen är stela, sittande eller petiolat, streckade, lansettformade eller avlånga, hela, släta, arrangerade i en spiral och ofta grupperade i rosetter. Bladet är ofta fläckigt eller dekorerat. Blommorna är vita, grönaktiga eller lila, doftande. De öppnar för natten. De är arrangerade i stora lathy blomställningar. Blomställningen är uppdelad i 6 lober, rörformade i botten. Frukten är ett sfäriskt, köttigt bär som innehåller 1 till 3 frön.

Förekomst

Dracena är en växt som ser slående ut som ett palmträd. Det kommer från de subtropiska regionerna i Afrika och Asien. Det är intressant att vissa sorter av Dracena växer som träd och andra som buskar. I vårt land odlas Dracena som en krukväxt och växer till en höjd av 150 cm. Den är utbredd främst i Afrika söder om Sahara och tropiska Asien, den förekommer också i Arabien, Egypten, Makaronesien, Madagaskar och i mindre utsträckning i tropiskt Amerika, Stilla havet och Australien.

Parametrar

Vår konstgjorda växt Dracena är 167 cm hög, inklusive en blomkruka. Den levereras i en vanlig plastkanna med en diameter på 20,32 cm och underlagets yta är täckt med mossa. Den har 3 stjälkar, 37 konstgjorda gröna blad och 2 röda blommor. Bladen är gjorda av kvalitetsmaterial, de ser levande ut vid beröring och i ögat.

Plats

Den konstgjorda Dracena -anläggningen är avsedd för inomhusbruk . Det är ett mycket viktigt tillägg till alla rum som det fyller med behaglig komfort. Med sin naturliga skönhet kommer den naturligtvis att uppdatera alla hem , kontor eller uterum. Vi rekommenderar att du placerar den på en synlig plats. Det passar nästan alla inredningsstilar. På grund av att Dracena behöver tillräckligt med ljus är vår konstgjorda växt lämplig varhelst vi inte kan ge den ljuset. Det garanterar en lång livslängd - alla med noll underhållskrav.

Kombinationer

Vår intressanta Dracena behöver ofta inte ens en följeslagare. Den är mångsidig och lämplig i kombination med praktiskt taget alla grönska. Med Areka -palmen eller fikonträdet framkallar du en vacker grön bakgrund för din inredning. För att slutföra det övergripande perfekta intrycket är att välja rätt blomkruka. Rekommenderade dekorativa blomkrukor kan beställas separat samt annat fyllnadsmaterial, som du hittar i vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 20026
Höjd 175 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Bredd 38 cm
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 19.8 cm
Antal stjälkar / stjälkar 3 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladbredd 8 cm
Bladlängd 60 cm
Antal ark 37 ks
Arkmaterial plast
Blommans bredd 12 cm
Blommans längd 24 cm
Antal blommor 2 ks
Stam / stamfärg Vit
Bladets färg grön
Blommans färg Röd
Antal blommande blommor 2 ks
Stam / stam höjd 80 cm
Blommaterial textilier
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!