Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord magnoliaträd 160 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
2 479 kr
Bara idag
1 479 kr med DPH
1 183,20 kr utan moms
33 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Magnolia är en fantastisk växt som till och med överlevde dinosaurietiden. Men även nu kommer magnolia att glädja ögat med sina vackra blommor. Magnolia är populärt över hela världen för sin otroligt vackra blomning. Ett populärt och ofta planterat mer exotiskt träd, det lockar med sin rika årliga blomning, fina vana och lövverk, som är vackert färgat på hösten. En magnolia är ett träd vars höjd varierar från 2,5 till 6,5 m. Trädets form är pyramidalt, eftersom det växer avrundat med tillväxt. Bladen har en rik grön nyans, de är stora, starka och glänsande. Blomställningen växer uppåt, de blommande blommorna är stora, koppformade. Blommans diameter når cirka 15 cm, i blomställningen finns sex kronblad av ljusrosa nyans. Blommande blomställning är mycket doftande. Blomningsperioden börjar i april och slutar i juni. Livets livslängd är cirka 50 år. Sorten erhölls genom att korsa liljekonvaljer och stjärnor.

Förekomst

Det ursprungliga hemmet för ett varierat släkt med magnolia är Östasien, Östra Nordamerika och Centralamerika. Upp till 80 arter (och hundratals sorter) är kända för att vara vintergröna, halv lövfällande eller lövfällande, med vintergröna magnolia som förekommer naturligt i varmare klimat och växer till en höjd av 25 meter. Under våra klimatförhållanden odlar vi vanligtvis lövfällande arter som Magnolia soulangova, Magnolia lily-flowered eller Magnolia star-flowered, men vi kan också träffa vintergröna arter som Magnolia storblommiga.

Parametrar

Vår konstgjorda Magnolia är 160 cm hög, inklusive den grundläggande blomkrukan . Den grundläggande blomkrukan i plast har en diameter på 20,32 cm, dess yta är täckt med mossa. Den har 9 plaststammar. Bladen är gjorda av plast men ser levande ut vid beröring. Blommorna är gjorda av högkvalitativt textilmaterial. Det är en perfekt kopia av ett levande träd och lämpar sig för inredning.

Plats

Artificiell Magnolia är lämplig för många utrymmen. Men kunder placerar dem oftast i kontor , kommersiella eller administrativa lokaler . Det är också möjligt att placera dem i hallar , poolområden, korridorer och mörka hörn utan tillgång till ljus. Magnolia artificiella träd är också lämpligt för hem, lägenheter och restauranger. De är lämpliga för vardagsrum , korridorer , hallar, hotellentréer, kort sagt, överallt där en levande växt inte skulle lyckas. Artificiell Magnolia är lämplig för personer som lider av allergier och levande träd och blommor skulle orsaka svårigheter. Kvalitet konstgjorda Magnolias är lika levande och realistiska vid beröring - färgerna är verkligen väldigt fina. Eftersom det finns ett stort utbud av färgnyanser, var inte rädd för att kombinera med flera typer av Magnolia. Resultatet blir fantastiskt.

Kombinationer

Detta Magnoliaträd är charmigt och frodigt på samma gång. Han behöver inte en följeslagare för sig själv, han kan göra det ensam. I kombination med rätt blomkruka kommer detta exceptionella träd att bli ett snyggt tillskott till ditt hem. Detta Magnolia -träd är ett mycket lyxigt designelement för mångsidig användning och kommer säkert att förtrolla dig också.

Parametrar

Produktkod 20027
Höjd 160 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Bredd 35 cm
Infoga höjd 17 cm
Sätt in diameter 20 cm
Antal stjälkar / stjälkar 9 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 5 cm
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg Brun
Bladets färg grön
Blommans färg rosa
Knoppfärg rosa
Blommaterial textilier
UV-skydd inte
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!