Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjorda träd Olivträd 120 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
970 kr
Bara idag
579 kr med DPH
463,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Den tillhör olivfamiljen och släktet Oliva. Olivträdet är ett vintergrönt träd som når en höjd av 5 till 10 m. Stammen är låg med en grågrön sprucken bark. Kronan är rikt grenad, oregelbunden, äggformad till rund. Bladen är läderartade och hårda, elliptiska till lansettlika, grågröna på undersidan, mörkgröna på ovansidan. Bladen är vintergröna och når en längd på 8 cm. Blommorna är små, doftande, gulvita. Frukten är en köttig till äggformad sten, som innehåller en stor mängd olja. Frukterna kallas oliver.

Förekomst

Olivträdet kommer från Iran, varifrån det spred sig till Medelhavet. Afrika är den andra kontinenten där olivträdet ursprungligen låg, men det växte vilda sorter här i dagens Egypten och Etiopien. Idag är den utbredd på många platser - Medelhavet, Afrika, Central- och Sydamerika, särskilt Mexiko och Peru. Vilda sorter finns i ekskogar. Det är en termofil växt som ofta finns på steniga och torra jordar. Den växer mycket långsamt och når en mycket hög ålder.

Parametrar

Vårt konstgjorda olivträd är 120 cm högt, inklusive plastinlägget som det levereras i, och dess diameter är 15,13 cm. Stammen är gröngrå till färgen, gjord av plast. På 11 grenar återges högkvalitativa textila olivblad såväl som äkta olivblad i den övre delen i mörkgrön färg och i den nedre delen i ljusgrön ton. Det är nödvändigt att betona den detaljerade storleken och lättnaden på arket. Olivfrukterna på trädet är svarta. Tack vare de många små detaljerna och högkvalitativa utförande är trädet en perfekt kopia av en olivbuske.

Plats

Olivträdet har blivit en ny modetrend för sina mjukt färgade löv, som vackert kommer att komplettera alla interiörer. Den är lämplig för alla rum, oavsett om det är i hemmet eller kommersiella lokaler. Detta träd är ett av de mest populära träden någonsin. Dessutom kräver den inget underhåll och kommer att hålla dig i flera år.

Kombination

Konstgjorda träd Olivträd kan perfekt kombineras med vilken växt eller träd som helst. Du kommer definitivt inte att ta ett steg bredvid honom om du väljer konstgjorda Fikus, Šefler eller Dracena som hans följeslagare. Med hjälp av färgkombinationer kan du skapa en trevlig miljö eller en lugn atmosfär. Av de blommande växterna är till exempel Lopatkovec och Strelice en bra match för Olivovník. Lika viktigt är att välja rätt kruka. Tack vare sin låga höjd kan du enkelt välja en hög blomkruka. Du hittar alla nämnda produkter på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20096
Höjd 110 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 13 cm
Sätt in diameter 15.13 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal ark 330 ks
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!