Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstträd Wisteria lila 150 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
1 939 kr
Bara idag
1 159 kr med DPH
927,20 kr utan moms
Inte tillgänglig
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Blåregn är en vedartad, snabbväxande Liana med en stor vikt, som inte har några tarmar och inte klarar sig utan fast stöd. Det brukar användas för att plantera nära träd och terrasser, där det populärt "repas" upp. Den lindas runt stödet medurs, till höger. Blåregn växer till en höjd av 7,5 meter och mer. Den blommar från maj till juni , blommorna är fjärilblommiga och bildar imponerande överhängande klungor som är upp till 50 cm långa i vitt, rosa eller lila. Blommorna i klustren utvecklas på en gång och skapar en mycket imponerande bild. Blommorna består av en femtandad kalyx, en sköld och en båt. Det förlorar inte sin dragningskraft även efter blomningen. Dess unga ljusgröna blad hänger vackert på marken. Blåregn är starka klättrande träd med olika användningsområden i trädgården. Den är frostbeständig och lövfällande (i november). Alla växtdelar och de flesta frön innehåller den giftiga glykosiden Wisterin. Även konsumtion av två till tre frön kan få allvarliga konsekvenser för barn.

Förekomst

Den härstammar från USA, den har odlats i Europa sedan 1816, men den är mest utbredd i Japan , Kina och Korea . Botanisten Thomas Nuttall sa att han namngav Wisteria -familjen till minne av den amerikanska läkaren och anatomisten Caspar Wistar. Det är vanligtvis två arter som odlas i våra trädgårdar: kinesisk blåregn och japansk blåregn. Dess berömda livskraft, livslängd, mjuka blomma vattenfall och genomträngande doft gör den till den mest attraktiva klättrande Liana. Blåregn ger trädgården en romantisk atmosfär och vinner därmed hjärtan hos nya blomsterälskare. Det är också resistent mot tjugo grader av frost, så det är ganska populärt i vår region.

Wisteria gillar ett soligt läge, väl skyddat från vinden. Det kräver en regelbunden och radikal nedskärning.

Parametrar

Vår konstgjorda blåregn är 150 cm hög, inklusive den grundläggande blomkrukan i plast . Diametern på den grundläggande blomkrukan är 17,78 cm . Ytan på det konstgjorda substratet är täckt med imiterad mossa. Blåregn ser mycket realistiskt ut tack vare stammen, som är gjord av naturligt trä , dess blad är utarbetade i detalj och är gjorda av kvalitetstextil.

Plats

Det konstgjorda trädet Wisteria är utformat för inredningen . Med sitt romantiska utseende kommer det att locka uppmärksamhet från inte en enda gäst eller kund. Blåregn kan placeras i hotellets lobby , i köpcentret , i entrén i teatern . Den är lämplig för olika scener, den ökar miljöns estetiska nivå . Ett konstgjort träd är ett utmärkt alternativ till levande träd varhelst de inte kan växa eller där vård är omöjlig.

Kombinationer

Med sin skönhet och storhet är blåregn drottningen av blommande träd. Det är därför den är tillräckligt rik som dekoration. Men om du vill skapa en trevlig dekoration, tveka inte att nå Ficus eller Laurel . I denna kombination skapar du en oas av lugn och gör ditt hem eller din arbetsmiljö trevligare. Du hittar alla de nämnda produkterna på vår webbplats, inklusive dekorativa blomkrukor , som du kan lägga till växter för att skapa ännu mer smakfull och modern inredning exakt enligt dina idéer.

Parametrar

Produktkod 20025
Höjd 150 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 15 cm
Sätt in diameter 17.2 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial trä
Bladhöjd 7.5 cm
Bladbredd 2 cm
Arkmaterial textilier
Stam / stamfärg Brun
Bladets färg grön
Blommans färg lila
Infoga färg svart

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!