Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord orkidévit med ormbunke 43 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
300 kr
Bara idag
179 kr med DPH
143,20 kr utan moms
229 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Orkidén har en upprätt stam med löv anordnade mot varandra längs stammen. Stammen kommer fram från grunden till de högsta bladen. Nya skott växer från gamla underjordiska. Blad och blommor bildas högst upp på de nya skotten. Orkidéernas rötter och skott är djupt gröna. Rötterna är luftiga och kräver mycket ljus. Orkidéer odlas populärt i bostadsförhållanden för långblommande exotiska blommor.

De flesta arter av orkidéer växer i naturen högt i trädtopparna, vilket ökar deras attraktivitet. Därför blev orkidén en kultväxt för odlare i början av 1700 -talet och har förblivit så än i dag.

Förekomst

Orkidén finns nästan överallt i världen, inklusive tropikerna, den arktiska tundran och den tempererade zonen. Hemligheten med mångfalden av orkidéer är deras exceptionella anpassningsförmåga till olika miljöförhållanden, och tack vare denna enorma mångfald var det inte svårt att hitta arter som trivs i inredningen. De flesta av de orkidéer som för närvarande odlas under våra förhållanden är epifytiska växter som är infödda i tropikerna. Termen "epifytisk" betyder. att dessa växter växer i naturen på andra träd och växter utan att parasitera på dem på något sätt.

Parametrar

Vårt vackra konstgjorda orkidévita jag, inklusive en blomkruka 43 cm hög. Den levereras i en betongliknande blomkruka med en diameter på 15 cm, som är gjord av härdad plast. Ytan på det konstgjorda substratet är täckt med expanderad lera och en fin pulverimitation av mossa. Det finns 4 konstgjorda blad och 12 vita silikonblommor på de två gröna plaststammarna, som lever vid beröring. För en tätare och ännu mer realistisk effekt kompletteras denna orkidé på sidan med ytterligare 8 artificiella ormbunksblad.

Plats

Artificiell orkidé är designad för inredningen . Växten ser väldigt verklig ut och är lämplig som dekoration för alla rum. Det är ett perfekt tillskott till ditt hem , kontor eller operation . Den är lämplig överallt där det inte finns tillräckligt med ljus för en levande växt. Vi rekommenderar att du placerar den på en synlig plats, antingen på en byrå, fönsterbräda eller bord. Dess vackra vita färg kommer att lysa upp varje hörn och ge nöje. Det garanterar en lång livslängd, alla med noll underhållskrav.

Kombinationer

Vår konstgjorda orkidé är ett riktigt vackert dekorativt tillbehör som absolut inte bör saknas i någon inredning. Det kommer säkert att sticka ut som en individ, eftersom det är vackert i sig, men det kan också fint kompletteras med andra orkidéer, som kommer att skilja sig från det, till exempel i färg eller höjd. Genom att lägga till en dekorativ blomkruka kan du placera den på din valda plats utan bekymmer, där den kommer att göra dig glad i många år framöver.

Parametrar

Produktkod 20036
Höjd 43 cm
Bestämning interiör
Blomkruka dekorativ
Blomkrukans höjd 7 cm
Blomkrukans diameter 13.4 cm
Antal stjälkar / stjälkar 2 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal grenar 3 ks
Bladhöjd 13 cm
Bladbredd 7.5 cm
Antal ark 12 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 12 ks
Antal knoppar 6 ks
Blomkrukans färg
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Knoppfärg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!