Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord orkidérosa 53 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
600 kr
Bara idag
359 kr med DPH
287,20 kr utan moms
248 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Orkidé är en vacker och karakteristisk blommasort, som också är en av de mest mångsidiga. Orkidéblommans popularitet kan hänföras till många faktorer - doften, deras skönhet och färg på blommorna. Skönheten, komplexiteten och den otroliga mångfalden av orkidéblommor är oöverträffad i växtvärlden. Dessa exotiska skönheter utgör den största familjen blommande växter i världen med mer än 30 000 olika arter och minst 200 000 hybrider. Orkidén är hemma i ekvatorialtroperna, i den arktiska tundran och överallt däremellan. Anledningen till denna mångfald är Orchidas fantastiska förmåga att anpassa sig till miljön. Med så många olika arter av orkidéer som trivs i många olika odlingsförhållanden är det relativt enkelt att hitta en som är lämplig för de förhållanden du kan tillhandahålla, oavsett om det är ett köksfönster eller ett växthus. Det finns dock dussintals sorter av orkidéer och hundratals hybrider som är helt lyckliga när de växer på din solkarm.

Förekomst

Orkidéer växer varhelst människan bor. Deras mångfald är häpnadsväckande. För närvarande uppskattas deras antal till mer än 30 000 arter. Fokus för den rikaste förekomsten av orkidéer är främst tropiska och subtropiska skogar, där de mest kända arterna växer. När avståndet från ekvatorn ökar minskar antalet orkidéarter. Det finns fortfarande hundratals av dem i Medelhavet, bara tiotals i Centraleuropa och bara några få i polcirkeln.

Orkidéernas unika karaktär ligger dock inte bara i deras skönhet eller artmångfald. De har flera attribut. Ett intressant och unikt fenomen i växtriket är deras reproduktion. För att uttrycka det enkelt har orkidéblommorna anpassat sig perfekt till sina pollinatorer under sin långa utveckling, inte bara i form utan också i olika anpassningar. I samband med pollinering av blommor möter vi också ett annat intressant fenomen hos orkidéer, vilket är den relativt frekventa förekomsten av hybrider av enskilda arter.

Parametrar

Vår konstgjorda orkidéväxt är 53 cm hög, inklusive en dekorativ blomkruka av härdad plast. Ytan på det konstgjorda substratet i krukan är täckt med expanderad lera och dekorativa mossstenar. Blomkrukans diameter är 13 cm. Vår orkidé innehåller också en grön plaststam, på vilken det finns 6 naturliga gröna blad som också är gjorda av plast. De vackra 12 blommorna i delikat rosa färg, prickade med cyklamönster, är gjorda av känsligt silikonmaterial. Denna orkidé har ett mycket realistiskt utseende.

Plats

Denna orkidé har ett mycket realistiskt utseende. Det är en lyxig dekoration som ser ut och känns levande vid beröring och utseende. Fördelen med artificiell orkidé är det fräscha utseendet länge utan någon särskild vård. Dess stora fördel är också den dekorativa blomkruka där den planteras. Du kan omedelbart placera den på den plats du väljer utan några ytterligare bekymmer. Det är lämpligt för interiören att placeras, till exempel på ett matbord, byrå , hall eller sovrum . Det är också mycket lämpligt för att dekorera kommersiella utrymmen, som andas modern elegans och tidlöshet.

Kombinationer

Vår konstgjorda orkidé fyller varje utrymme med sin elegans och renhet, bokstavligen väntar. Det utmärker sig som individ, men att kombinera med andra växter är inga problem för det. Till exempel Ferns, eller andra så kallade "Evergreen" växter från vårt erbjudande. Men om du vill kombinera den med blommande växter kan vi matcha vår orkidé med passande färgade färger som freesior, tulpaner, liljor, calli eller rosor. Det är också mycket lämpligt som bröllopsdekoration.

Parametrar

Produktkod 20032
Höjd 53 cm
Bestämning interiör
Blomkruka dekorativ
Blomkrukans höjd 13 cm
Blomkrukans diameter 13.4 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 20 cm
Bladbredd 10 cm
Antal ark 6 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 12 ks
Antal knoppar 8 ks
Blomkrukans färg Vit
Bladets färg grön
Blommans färg rosa
Knoppfärg grön
Antal blommande blommor 12 ks
Blommaterial textilier
UV-skydd inte

Recensioner

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 utvärdering