Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Spade 108 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
1 209 kr
Bara idag
719 kr med DPH
575,20 kr utan moms
52 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Lopatkovec är en flerårig krukväxt som odlas för vackra och attraktiva blad och blommor. Samtidigt är det en anläggning som krediteras för att ha rengjort luften från olika föroreningar. Bladen är mörkgröna, glänsande, lansettformade och har mer uttalade ådror. De växer från en underjordisk rhizom. De är på långa stjälkar och blir 15 cm långa.

Blommorna växer på fasta stjälkar och sticker ut över bladen. De är gjorda av cirka 10 cm lång vit scapular tyll, som omger det centrala höljet. Växten kan blomma länge, utan förändring, även i flera veckor. I slutet av blomningen blir blommorna gröna och sedan, när de inte längre ser snygga ut, rekommenderas att klippa dem med stjälken så låg som möjligt på plantens nivå.

Många sorter odlades, som skiljer sig åt i växttillväxt, blommor och form av blommor.

Förekomst

Lopatkovec kom till slovakiska lägenheter och hus från Sydamerika. Älskare av exotiska rumstauper har fått sitt attraktiva utseende och de nämnda praktiska fördelarna. Men odlare kommer särskilt att uppskatta dess förmåga att anpassa sig till lokala förhållanden, trots att det kommer från varma och fuktiga tropiska områden. Spaden, eller på latin Spathiphyllum, tillhör familjen aroniska växter.

Parametrar

Vår konstgjorda växt Lopatkovec är 108 cm hög, inklusive den grundläggande blomkruka i plast som den är förankrad i. Spaden är utformad för inredningen. Den levereras i en vanlig blomkruka av plast med en diameter på 17,78 cm . Det konstgjorda substratet är täckt med en imitation av mossa. Den har 4 gröna stjälkar, som är gjorda av plast och på vilka det finns 30 naturliga gröna plastblad, som ser levande ut vid beröring. Denna växt innehåller också 4 långa vita konstgjorda blommor, som ser riktigt realistiska ut.

Plats

Den konstgjorda växten Lopatkovec är mycket realistiskt bearbetad och därför kommer den med sin skönhet att göra varje inredning trevligare. Du kan placera den i ett stort fönster eller på golvet som ett dekorativt element. Lopatkovec -anläggningen är en idealisk lösning för att skapa en trevlig atmosfär på ett kontor , restaurang , relaxrum , hem , etc. Denna spade kommer att göra varje arbetsmiljö mysig, men också en relaxavdelning. Det är en vacker inredning som du inte behöver oroa dig för, men den kommer ändå att göra dig glad i många år i sin oförändrade form.

Kombinationer

Vår konstgjorda spade är en mycket populär och mycket fin växt. Hon kan sticka ut perfekt i rymden själv, men hon förstår definitivt de andra växterna som du kombinerar med henne. I princip passar alla gröna växter. Ett bra val är till exempel Palicha , Laurel eller Philodendron Xanadu . Med denna kombination kan du mysa ditt hem, restaurang eller skapa en vacker grön oas av lugn, till exempel i wellness. Du kan lägga till en lika fin blomkruka, vars stora utbud du också hittar på vår webbplats. Det framgår av den höga eller låga varianten. Denna växt är definitivt mycket variabel, så din fantasi kan fungera fullt ut.

Parametrar

Produktkod 20029
Höjd 110 cm
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Sätt in diameter 17 cm
Stam / stamlängd 35 cm
Antal stjälkar / stjälkar 4 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 65 cm
Antal grenar 37 ks
Grenmaterial plast
Bladbredd 15 cm
Bladlängd 36 cm
Antal ark 30 ks
Arkmaterial plast
Blommans bredd 6 cm
Blommans längd 15 cm
Antal blommor 4 ks
Antal knoppar 3 ks
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
Bladets färg grön
Blommans färg krämig
Knoppfärg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!