Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Vit-rosa calla 50 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
320 kr
Bara idag
189 kr med DPH
151,20 kr utan moms
451 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 27 maj
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Kala är en flerårig krukväxt som odlas för sina vackra blommor. Den kallas även vinterkalla, eftersom den blommar på vintern. Det andra namnet är Cornucopia, för sina ovanliga blommor som liknar ymnighetshorn. Kalyblommor växer på fasta stjälkar och sticker för det mesta, men inte uteslutande, ut ovanför bladen. De är gjorda av ca 8 cm stor vit cylindrisk tyll, som omger den centrala tofsen, som vanligtvis är gömd i tyllen. Tyll är vanligtvis snövit, men de är också sorter med rosa eller orange färgnyanser. Bladen är gröna, långa, lansettlika och växer klumpiga från en underjordisk rhizom. De är på långa stjälkar. Många sorter har fötts upp, som skiljer sig i storlek och färg på blommor och blad. Vissa arter kan bli upp till 100 cm höga och deras blommor luktar.

Förekomst

Växtens hem är de sumpiga områdena i Sydafrika, där perioder med vinterfuktighet, regn och översvämningar och perioder av sommartorka växlar regelbundet, när sumpiga jordar torkar ut. Kala har samma levnadskrav i rumsförhållanden. Tack vare de köttiga rhizomen kommer den att överleva torrperioden utan problem.

Parametrar

Vår konstgjorda Kala är vår bästsäljande produkt, dess höjd, inklusive basblomkrukan i plast, är 50 cm. Den har 5 vackra vita - rosa blommor som är gjorda av högkvalitativt silikonmaterial. Bladen är gröna med fina ådror gjorda av mycket fint plastmaterial. Plantan levereras i en basblomkruka i svart plast med en diameter på 12,9 cm och en höjd på 12 cm. Växten ger ett mycket realistiskt intryck.

Plats

Få lite grönt till din inredning med denna konstgjorda Kala, som ser levande ut. Kala är ett bra sätt att liva upp inredningen i ditt hem. Den kommer att bli ett distinkt och oslagbart element på ditt skrivbord, disk, i korridoren på byrån, i vardagsrummet, kort sagt, var du än vill liva upp utrymmet.

Kombinationer

Vår konstgjorda Kala är en blomma som inte behöver en följeslagare. Hon kan sticka ut i rymden och på egen hand. Men om du fortfarande vill kombinera den är den mångsidig. Till exempel är all grönska från vårt erbjudande lämplig för det. Som Shefler, Monster eller ljusgrön kinesisk prydnad. I kombination med en korrekt vald dekorativ blomkruka kommer du att understryka din Kalas skönhet ännu mer. Du hittar alla nämnda produkter på vår hemsida.

Parametrar

Produktkod 20023
Höjd 50 cm
Färg grön
Bestämning interiör
Blomkruka endast innerfoder
Infoga höjd 12 cm
Sätt in diameter 12.9 cm
Antal stjälkar / stjälkar 26 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal ark 21 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 5 ks
Bladets färg grön
Blommans färg Vit, rosa
UV-skydd inte

Recensioner

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 utvärdering