Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord orkidévit med ormbunke 37 cm

Rabatt
40 %
Ursprungligen
230 kr
Bara idag
139 kr med DPH
111,20 kr utan moms
296 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Orkidé är en vacker och mycket karakteristisk blommeart, som också är en av de mest mångsidiga. Orkidéblommans popularitet kan hänföras till många faktorer - doften, deras skönhet och färg på blommorna. Skönheten, komplexiteten och den otroliga mångfalden av orkidéblommor är oöverträffad i växtvärlden. Dessa exotiska skönheter utgör den största familjen blommande växter i världen med mer än 30 000 olika arter och minst 200 000 hybrider. Orkidén är hemma i ekvatorialtroperna, i den arktiska tundran och överallt däremellan. Anledningen till denna mångfald är Orchidas fantastiska förmåga att anpassa sig till miljön. Med så många olika arter av orkidéer som trivs i många olika odlingsförhållanden är det relativt enkelt att hitta en som passar de förutsättningar du kan ge, oavsett om det är ett köksfönster eller ett växthus.

Förekomst

Fokus för den rikaste förekomsten av orkidéer är främst tropiska och subtropiska skogar, där de mest kända arterna växer. När avståndet från ekvatorn ökar minskar antalet orkidéarter. Det finns fortfarande hundratals av dem i Medelhavet, bara tiotals i Centraleuropa och bara några få i polcirkeln. Det unika med orkidéer ligger i deras skönhet och mångfald.

Parametrar

Vår konstgjorda orkidévit med ormbunke är 37 cm hög, inklusive den dekorativa blomkruka där den är förankrad. Vackra vita orkidéblommor är gjorda av mycket fin silikon och deras antal är 6 stycken. Den dekorativa blomkrukan har en diameter på 10 cm och är gjord av härdad plast. På ytan av det konstgjorda substratet finns dekorativa stenar i en mörkbrun färg. Materialet i skaftet är också plast, samt 4 bitar av mörkgröna blad, som lever vid beröring. Orkidén kompletteras också med mycket realistiska ormbunksblad, av vilka det finns totalt 5 stycken och som ytterligare understryker äktheten hos vår orkidé som helhet.

Plats

Den vita orkidén är avsedd för inredningen och är därför ett lämpligt tillbehör för vardagsrummet, hyllan eller byrån där den kommer att fräscha upp ditt utrymme med sin naturliga skönhet. Det är ett mycket viktigt tillägg till alla rum som det fyller med behaglig komfort. Vår konstgjorda orkidé har ett mycket realistiskt intryck och dess fördel är att den levereras i en dekorativ blomkruka. Som ett resultat kan du enkelt integrera det direkt i din interiör.

Kombinationer

Orkidén är en vacker pärla i sig. Det kommer definitivt att sticka ut som en individ, men också i kombination med andra färgglada Orchidei -sorter, med vilka de kommer att skapa en harmonisk interiör tillsammans och definitivt tack vare Orchidei kommer att göra ditt hem eller din arbetsmiljö trevligare, mysig restaurang eller skapa en vacker grön oas av fred i välbefinnande.

Parametrar

Produktkod 20034
Höjd 37 cm
Bestämning interiör
Blomkruka dekorativ
Blomkrukans höjd 10 cm
Blomkrukans diameter 10 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 7 cm
Antal ark 9 ks
Arkmaterial plast
Antal blommor 6 ks
Antal knoppar 2 ks
Blomkrukans färg Vit
Stam / stamfärg grön
Bladets färg grön
Blommans färg Vit
Knoppfärg grön
Antal blommande blommor 6 ks
Stam / stam höjd 24 cm
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!