Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord gren Fern 16 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
13 kr
Bara idag
7,69 kr med DPH
6,15 kr utan moms
1460 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 7 mars
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Det är en ört utan ovanliga stjälkar, som ofta växer i skogarna på norra halvklotet . Det odlas också ofta som en prydnadsväxt i trädgårdar . Den föredrar sur , lerig , fuktig, humusrik jord , den gillar inte kalkstensunderlag . Den växer till en höjd av 50 till 100 cm. Den har en rik markrosett av ljusgröna lansettformade blad , som liknar en hanbregne. Till skillnad från han ormbunken är löven på hon ormbunken mer komplicerade snitt: 2-3 gånger fjädrade och bildar 20 - 40 fjädrar (dvs. par på huvudbladets stjälk). Den alpina ormbunken (Athyrium distendifolium), som växer i fjällskogar, är liknande.

Förekomst

Ormbunken kommer från de tropiska regionerna i Sydamerika. Den har ett slående utseende, gröna fläktformade grenade blad och växer upp till en meters höjd. En vanlig skogsart i Slovakien. Ormbunken växer i skuggiga skogar från låglandet till alpstadiet. I lägre positioner föredrar den hornbalkar, i mitten bokar med grundvatten på större djup och jordar med betydande vattenkapacitet. Växten har flera liknande arter.

Parametrar

Vår konstgjorda ormbunke är 16 cm hög. Den har en grön plaststam. Denna konstgjorda ormbunksgren ser ut och ser levande ut. Plåtmaterialet är tillverkat av PU -material. Den levereras utan blomkruka , men du kan beställa den på vår webbplats. Växten innehåller en spårdorn som enkelt kan införlivas i alla arrangemang eller dekorationer.

Plats

Denna konstgjorda ormbunksgren är avsedd för inredningen . Du kan placera dem på trappan , i korridorerna , på olika hyllor som ligger längre från fönstren. På byrå eller på köksenhetens översta hylla, där om du använder fler bitar, kommer det att fylla din inredning med grönska.

Kombinationer

Ta med lite grönt och lite tröst i din inredning med denna konstgjorda växt, som ser levande ut. Ormbunksgrenen kan kombineras med flera växter från vårt erbjudande. Tack vare spårdornen kan den kombineras till olika arrangemang eller dekorationer. I princip passar alla gröna växter från vårt erbjudande. Det är en mycket mångsidig växt som kan användas i alla dekorationer.


Parametrar

Produktkod 20170
Höjd 16 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Bredd 11 cm
Stam / stamlängd 9 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 5 cm
Arkmaterial plast
Stam / stamfärg grön
Grenens färg grön
UV-skydd inte

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!