Kontakta oss info@hk-green.eu

Monstera konstgjord växt 50 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
130 kr
Bara idag
76,90 kr med DPH
61,52 kr utan moms
600 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Monstera är en populär, krävande krukväxt som kan växa till stora dimensioner, upp till cirka 3 - 5 m. Den tenderar att växa i bredd och dess tillväxt och form är relativt oregelbunden. Det är en klätterväxt. Bladen är stora, blanka, mörkgröna, växer på långa stjälkar. De är hjärtformade och har karakteristiska öppningar och djupa skåror som sträcker sig från kanterna nästan till den centrala venen. I naturen växer Monstera runt grenar och trädstammar. Med hjälp av luftrötter kryper den på värdens bark, genom vilken den också tar emot vatten och näringsämnen. Även om vi kallade trädet för värd, är det ett slags kommensalism, vilket innebär att Monstera som en epifyt använder trädet bara som ett stöd och inte påverkar det på något sätt. Det tar inte näringsämnen från sin värd och ger det inte några fördelar. Det är inte en parasit eller en symbiot för ett träd.

Förekomst

Den höga skönheten med robusta löv gick långt innan den nådde interiören på våra breddgrader. Det kom bara från Latinamerika, där det har vuxit i flera århundraden. Det finns flera ursprungsländer på grund av att mer än 50 kända arter tillhör släktet Monster. De mest populära arterna kommer från de tropiska regnskogarna i Peru och Ecuador. Flera arter har också sitt ursprungliga hem i olika delar av Mexiko, där de också växer i naturen.

Parametrar

Vår konstgjorda Monstera är 50 cm hög. Den är designad för interiören . Den har 9 gröna stjälkar gjorda av plast, på vilka det också finns 18 plastblad som ser levande ut vid beröring. Blomkrukan ingår inte i paketet. Blomman innehåller dock en spårdorn , tack vare vilken den enkelt kan införlivas i alla arrangemang eller dekorationer.

Plats

Ta med lite grönt till din inredning med detta konstgjorda monster, som ser levande ut. Monstera är det perfekta valet för att liva upp interiören i ditt hem eller kontor . Med sitt ursprungliga och unika utseende passar den var som helst i rummet. Den är gjord för dem som vill ha växter hemma eller på arbetsplatsen, men inte har tillräckligt med tid att ta hand om dem regelbundet.

Kombinationer

Monstera är en vacker elegant växt. Hon kan sticka ut perfekt i rymden och på egen hand. Anturia röd är mycket lämplig för det, men du kommer definitivt inte att förstöra någonting om du kombinerar Monster med Fikus Benjamin, till exempel. Med en sådan kombination, se till att mysa och göra ditt hem eller din arbetsmiljö trevligare. För att ställa in monsteret i rummet, välj en fin blomkruka som kommer att ge ännu mer stil till hela rummet. Du kan också hitta ett stort urval av lämpliga blomkrukor på vår webbplats.


Parametrar

Produktkod 20249
Höjd 50 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 27 cm
Grenens diameter 9 cm
Antal grenar 9 ks
Grenmaterial plast
Bladbredd 10 cm
Bladlängd 15 cm
Antal ark 18 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg mörkgrön
UV-skydd inte
Dornens längd 8 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!