Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Philodendron 45 cm

Rabatt
22 %
Ursprungligen
100 kr
Bara idag
77,90 kr med DPH
62,32 kr utan moms
600 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 3 april
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Philodendron (släktet Philodendron), cirka 450 arter av kraftiga stamklättrande örter av familjen Araceae som är infödda i tropiskt Amerika . Många arter börjar livet som vinstockar och förvandlas sedan till epifytter ( växter som lever på andra växter). Eftersom många unga philodendrons är anpassade till låga nivåer av regnskog , krukväxter växter är populära för hem och kontor. De flesta Philodendrons är stora klättrare som vanligtvis växer uppåt genom att linda sina trimmade rötter runt trädstammar.

Förekomst

Vår huvudperson är ett släkte av växter som är infödda i tropikerna i Amerika, särskilt Brasilien, Colombia, Venezuela och Guyana. Många arter växer i skogar, men också i träsk, floder och till och med i stenig terräng. De kännetecknas av buskar eller små träd med luftrötter som hjälper dem att klättra i höga stammar.

Bladen är vanligtvis stora, hela, flikiga eller djupt kluvna, gröna eller bruna beroende på art och sort. Blomstammen bildas av axillärbladet eller som en terminal blomstam och avger en intensiv doft. Blommorna verkar arrangerade i en cylindrisk blomställning i en spatel (modifierat blad) med vit, röd eller gul färg.

Parametrar

Vår konstgjorda växt Philodendron är 45 cm lång. Växten har en spårdorn som du enkelt kan placera den var som helst. Det är en inomhusväxt. Blomkrukan ingår inte i paketet. Vår Philodendron har 8 gröna plaststammar med 70 vackra, naturliga gröna plastblad som är svåra att avgöra från levande. Bladen är mörkgröna i naturlig färg, men ovanpå buketten blir de ljusgröna.

Plats

Vår konstgjorda filodendron är designad för inredningen . Philodendron kan placeras praktiskt taget var som helst, så att du kan lysa upp enskilda rum i huset där den levande växten inte skulle överleva. Den stora fördelen med konstgjorda blommor är att du inte behöver uppmärksamma lämpligheten av förhållandena i de enskilda rummen. Även i badrummet , där ljusförhållandena inte är helt idealiska och en levande blomma inte skulle lyckas med det, kommer vår konstgjorda Philodendron att hitta sin plats. Det är också lämpligt som ett komplement till vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna växt är en av de mest populära växterna någonsin och hemdesigners är mycket glada att använda den för att slutföra utrymmet.

Kombinationer

Philodendron är en minimalistisk charmig växt som sticker ut var du än sätter den. I kombination med Fern eller Potosovec skapar du en underbar atmosfär. Vissa människor gillar inte klassiska blomkrukor på blomsterställ, så vi har inspiration för dig hur du fyller utrymmet med hängande blomkrukor. Du kan ordna de nämnda plantorna i våra strukturerade krukor, som hänger från taket. Det är definitivt ett sätt att komma ur stereotypen. Du hittar alla de nämnda produkterna på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20186
Höjd 45 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 14 cm
Antal grenar 8 ks
Grenmaterial plast
Bladhöjd 10 cm
Bladbredd 8 cm
Antal ark 70 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!