Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord prickig Potosovec 45 cm

Rabatt
38 %
Ursprungligen
110 kr
Bara idag
67,90 kr med DPH
54,32 kr utan moms
20075 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Potosovce tillhör släktet växter i familjen Araceae. Detta släkte inkluderar cirka 20 arter av mäktiga vinstockar, utbredda i tropiska Asien och Australien. Unga former av Potosov odlas som krukväxter, ofta kallade Scindapsus. Potosovce är massiva lianor med trä, grenade stjälkar som kryddar i marken. Bladen är omväxlande, dubbelradade, långstjälkade, med ett integrerat eller fjädrat flikblad. Undantagsvis är bladet fint perforerat på ytan längs mittribban. Venerna är pinniga.

Förekomst

Släktet Potosovcove omfattar 20 arter. Det är utbrett från nordöstra Indien till de japanska öarna Ryukyu, Australien och Stilla havet. Det förekommer också i Sri Lanka. Potosovec spotted har det största expansionsområdet. Potosovce växer i fuktiga tropiska regnskogar, där de växer som högklättrande klätterväxter på träd eller stenar.

Parametrar

Den konstgjorda grenen av Potosovec är 45 cm hög. Stammen är tillverkad av högkvalitativt plastmaterial. Det finns 7 mindre grenar på denna stjälk, som är gjorda av samma material som stammen. Grenen innehåller också 70 blad av plast, som är lika levande vid beröring och detta hjälper till att slutföra den realistiska effekten av hela grenen. Bladen på Potosovec är riktigt vackert färgade. Bladen är mörkgröna, fläckiga och dessa fläckar är ljusgröna. Med hjälp av spårstammen kan du enkelt placera den här grenen i den valda blomkrukan.

Plats

Potosovec är en växt avsedd för interiörbruk . Med sitt realistiska utseende kan vår Potosovec behagligt leva upp ditt hushåll eller någon annan miljö där du bestämmer dig för att placera denna växt. Du behöver inte heller vara rädd för att placera den bredvid en annan växt eller blomma. För ett tätare utseende rekommenderar vi att du ansluter flera grenar av denna Potosovec.

Kombinationer

Även om det kanske inte verkar så Potosovec mycket bra kompletterar Difenbachiami, monster eller Kalady. Men du kommer definitivt inte att fatta ett dåligt beslut om du kombinerar denna Potosovec med blommor som Orchid . Du hittar också ett brett urval av dekorativa blomkrukor på vår webbplats. Vi skulle vilja rekommendera en vit blomkruka till Potosovec, men du kommer definitivt inte att göra ett misstag om du väljer en blomkruka med ett betongmotiv, till exempel, eller till och med en flerfärgad. I vårt erbjudande kan du också välja dekorativa chips eller stenar och med deras hjälp kan du dekorera det perfekta arrangemanget snyggt.

Parametrar

Produktkod 20196
Höjd 45 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenlängd 13 cm
Antal grenar 8 ks
Grenmaterial plast
Bladbredd 8 cm
Bladlängd 10 cm
Antal ark 70 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 10 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!