Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord japansk Fatsia 50 cm

Rabatt
41 %
Ursprungligen
130 kr
Bara idag
76,90 kr med DPH
61,52 kr utan moms
600 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Det är en mycket dekorativ växt som hemmet utan tvekan kommer att se mer full av liv.

Aralia, vars vetenskapliga namn är Fatsia japonica, är alltid en grön buskväxt. Den kännetecknas av stora blad 30 till 50 centimeter, spindelväv och stark, ljusgrön färg.

Blommorna är vita eller krämfärgade grupperade i en blomställning i form av en navel och är hermafroditiska. Frukterna är sfäriska stenar, glansiga svarta efter mognad, som innehåller något komprimerade frön. Det är en växt som lever under skydd av andra växter, så solen kommer aldrig att träffa den direkt.

Förekomst

Fatsia är infödd i Sydostasien. Denna växt når i naturen en höjd av 5 meter, distribueras i Japan, Korea, Taiwan och Nya Zeeland. Det tolererar betydande dagliga skillnader väl.

Anläggningen används för landskapsarkitektur i regioner med ett subtropiskt klimat. I Ryssland odlas Fatsia på öppet land och vid Svarta havets kust i Kaukasus och på Krim.

I Japan är det en tradition att plantera Fatsiu nära hem från norr. Det finns en tro att växten skyddar invånarna i bostaden från onda andar från norr.

Parametrar

Vår konstgjorda Fatsia -japanska är 50 cm hög. Den har 9 gröna plaststammar på vilka det finns 18 vackra gröna plastblad som ser levande ut vid beröring. Det är en inre växt som innehåller en spårdorn, tack vare vilken växten enkelt kan införlivas i olika ikebana, arrangemang eller en dekorativ blomkruka.

Plats

Denna vackra, till synes verkliga Fatsia -japaner kommer att försköna ditt hem , kontor , vardagsrum eller hall , den här pärlan passar var som helst i din inredning. Den är lämplig för användning även i extremt krävande inre utrymmen som brist på ljus, rökutrymmen, svåråtkomliga områden.

Kombinationer

Fatsia Japanese är en växt av hög kvalitet som lyser upp alla rum. I kombination med Strelicia eller Krotón kommer du att kunna fördjupa ditt hem eller din arbetsmiljö. En strukturerad dekorativ blomkruka, vars yta du kan dekorera med vitt grus, passar mycket bra med den. Du hittar alla de nämnda produkterna på vår webbplats.

Parametrar

Produktkod 20245
Höjd 50 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 15 cm
Antal grenar 9 ks
Grenmaterial plast
Bladhöjd 15 cm
Bladbredd 15 cm
Antal ark 18 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 7 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!