Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Dífenbachia vit 50 cm

Rabatt
42 %
Ursprungligen
130 kr
Bara idag
75,90 kr med DPH
60,72 kr utan moms
600 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Difenbachia är en mycket attraktiv växt. Ett tjugotal arter tillhör detta släkt. De ingår i familjen Araceae . Dífenbachia har breda, tydligt avgränsade blad med ett slående mönster som varierar efter art. Fram till nyligen kunde de bara odlas i tropiska växthus av samlare, men med lite kunskap och omsorg kan sorterna som finns tillgängliga idag också odlas i en lägenhet. Saften från Dífenbachia sägs vara mycket giftig, så det är nödvändigt att tvätta händerna efter hantering av växten. Diphenbachia tappar naturligt sina nedre löv under tillväxten. Stammen kan vara väldigt lång och svår att hantera.

Förekomst

Dífenbachie är hem för sydamerikanska regnskogar. Hos dem växer den till full skönhet och storlek. Tack vare stora löv med en fin gul konsistens började det nå regnskogarna i sydamerikanska hushåll, varifrån det omedelbart spred sig till andra delar av planeten. Eftersom den är mycket anpassningsbar, trivs den utan problem även under lokala förhållanden.

Parametrar

Den konstgjorda grenen av Difenbachia vit är 50 cm hög. Stammen är tillverkad av högkvalitativt plastmaterial. Det finns 8 mindre grenar på denna stam, som är gjorda av samma material som stammen. Grenen innehåller också 18 blad av plast, som är lika levande vid beröring och detta hjälper till att slutföra den realistiska effekten av hela grenen. Bladen på Dífenbachia är riktigt vackert färgade. Vid kanterna är bladen mörkgröna, mot mitten blir de naturligt ljusgröna och i mitten krämiga. Med hjälp av stammen kan du enkelt placera den här grenen i den valda blomkrukan, eftersom denna produkt levereras utan innerfoder eller dekorativ blomkruka.

Plats

Denna Difenbachia är designad för interiörbruk, eftersom den inte är resistent mot UV -strålning, så den bör inte utsättas för direkt solljus. Tack vare sin storlek kan den placeras väldigt snyggt på ett sängbord , en hylla eller till och med på ett skrivbord . En av dess största fördelar är dess realistiska utseende, tack vare den vackra skuggningen av naturliga färger på bladen. Därför kan du enkelt placera den bland levande växter. Med sin naturliga skönhet kommer den att levandegöra och fylla utrymmet med ett trevligt välbefinnande.

Kombinationer

Vår konstgjorda växt Difenbachie kommer att lysa upp miljön med sitt realistiska utseende och vackra bladritning. Men hon behöver inte vara ensam och du kan komplettera den med andra växter av Difenbachia -arter, ormbunkar eller olika typer av succulenter. Detta kommer att skapa en riktigt vacker dekoration som du kan placera verkligen var som helst. Men du kan också placera den konstgjorda växten Dífenbachia i en fin blomkruka som passar perfekt till din inredning. Vi kan rekommendera en blomkruka som Beton skålgrå eller Rocka blomkruka. Du kan också göra denna plantering i en kruka speciell med dekorativa stenar eller dekorativa flis, vilket du naturligtvis också hittar i vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 20246
Höjd 50 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 15 cm
Antal grenar 9 ks
Grenmaterial plast
Bladhöjd 19 cm
Bladbredd 11 cm
Antal ark 18 ks
Arkmaterial plast
Grenens färg grön
Bladets färg grön, Vit
Dornens längd 8 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!