Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord växt Calladium tvåfärgad 50 cm

Rabatt
20 %
Ursprungligen
110 kr
Bara idag
87,90 kr med DPH
70,32 kr utan moms
600 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 8 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Caladium är en art av blommande växter i familjen Araceae . Det är känt under det vanliga namnet elefantör, Jesu hjärta eller änglavingar. Arten Caladium omfattar sju arter. De växer i öppna skogsområden och vid flodstränder. Vilda växter växer till en höjd av 40-90 cm och löven är vanligtvis 15-45 cm långa. Calladium är perfekt för moderna, ljusa minimalistiska interiörer. Bladen på denna tropiska växt, infödda till avlägsna Brasilien, är mycket tunna, liknar ett pappersark. Beroende på sorterna kan de vara färgade rosa eller röda, de kan också vara vita, gröna och mångfärgade. De har vanligtvis starka kärlbuntar, vilket gör dem okonventionella och intressanta. Blomman är grönaktig och mycket oansenlig. Växtens skönhet ligger alltså främst i bladen.

Förekomst

Calladium är en tropisk växt som har sitt ursprung i Syd- och Centralamerika, men som också har tämjts i Indien, även i vissa delar av Afrika och på olika tropiska öar.Den har odlats i Europa sedan slutet av 1700 -talet. Flera arter odlas som prydnadsväxter på grund av deras stora pilformade blad, markerade med olika mönster i vitt, rosa och rött.

Parametrar

Vår Calladium är 50 cm hög. Den har en grön konstgjord stam på vilken det finns 8 grenar. På dessa grenar börjar 18 grönvita realistiskt utseende löv, med ett vackert mönster och vackert uttalad venning. Även om de är gjorda av plast, ser de levande ut vid beröring. Levereras utan blomkruka . Växten innehåller dock en spårdorn , med vilken du enkelt kan placera den var som helst enligt din fantasi.

Plats

Calladium är en inomhusväxt . Med sitt realistiska utseende kan vårt Calladium trevligt leva upp ditt hem eller någon annan miljö där du väljer att placera vårt Calladium. Du behöver inte heller vara rädd för att placera den bredvid en annan växt eller blomma. Tack vare spårstammen kan den enkelt förankras i en dekorativ blomkruka, eftersom denna växt levereras utan innerfoder eller dekorativ blomkruka.

Kombinationer

Även om det kanske inte verkar så Kaládium kompletterar Krotónovcami, monster eller Difenbachiami väldigt snyggt. Men du kommer definitivt inte att fatta ett dåligt beslut om du kombinerar detta Calladium med blommor som Orchid . Du hittar också ett brett urval av blomkrukor på vår webbplats. Vi skulle vilja rekommendera en vit blomkruka till Kladi, men du kommer definitivt inte att göra ett misstag om du väljer en blomkruka med ett betongmotiv, eller till och med en flerfärgad. I vårt erbjudande kan du också välja dekorativa chips eller stenar och med deras hjälp kan du dekorera ditt arrangemang snyggt.

Parametrar

Produktkod 20247
Höjd 50 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Stam / stamlängd 7 cm
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Antal grenar 9 ks
Grenmaterial plast
Bladbredd 12 cm
Bladlängd 15 cm
Antal ark 18 ks
Arkmaterial plast
Bladets färg grön, Vit

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!