Kontakta oss info@hk-green.eu

Kalatea konstgjord växt 50 cm

Rabatt
19 %
Ursprungligen
110 kr
Bara idag
88,90 kr med DPH
71,12 kr utan moms
600 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp måndag 11 december
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Egenskaper

Kalatea är ett släkte av blommande växter i familjen Marantaceae. De kallas vanligtvis Kalatea eller bönväxter. Den har vackra fläktformade upprättstående blad, delikat färgade i olika nyanser av grönt. Bladens form kan vara rund till längsgående. Tack vare den slående vackra ritningen av bladen är Kalatea en ovanlig krukväxt. När det blir mörkt krullar kanterna på bladen på denna växt inåt. Den växer till en maximal höjd av 1 meter. Växten är fuktälskande och termofil. Den växande temperaturen ligger runt 20 - 22 ° C. På vintern sjunker det till 15 ° C. Kräver en skuggad plats. Mer ljus på vintern. Kalatea behöver tillräckligt med fukt och fukt.

Förekomst

Kalatea är en vintergrön tropisk flerårig infödd till regnskogarna, mestadels från Brasilien. Det finns cirka 150 sorter som odlas populärt i hushållen, främst på grund av de attraktiva bladen. Men dessa växter var inte alltid bara en dekoration av hushållen och deras odlares stolthet. Anledningarna till att några av dem har haft popularitet i åratal är mycket mer prosaiska. De användes främst av sydamerikanska indianer. Indianerna väver korgar från bladen på några växter av släktet Calathea, vilket också är relaterat till ursprunget till namnet på detta släkt. På grekiska betyder kalathos korg. Det var först i slutet av förra seklet som de blev kända. Först till växthus och senare till hushåll.

Parametrar

Vår konstgjorda växt Kalatea är 50 cm lång . Den har 9 gröna plaststammar som kombineras till en spårdorn för enklare användning i olika arrangemang och dekorationer. Den innehåller 18 naturliga gröna blad med en fläckig teckning, gjord av högkvalitativ plast, som lever vid beröring. Vi levererar Kalatea -växten utan blomkruka.

Plats

Artificiell Kalatea är designad för inredningen . Det är ett perfekt tillskott till ditt hem , kontor eller till och med operation . Kalatea passar perfekt för en vanlig lägenhet och samtidigt överallt där det inte är möjligt att odla levande växter. På grund av sin låga höjd är den lämplig att placera den på en synlig plats, till exempel på ett bord , byrå eller till och med i ett badrum eller toalett.

Kombinationer

Ta lite grönt till din inredning med denna konstgjorda växt som ser levande ut. Kalatea kan kombineras med flera växter från vårt erbjudande. Intressant är dock kombinationen av lökar och murgröna. Tack vare spårdornen kan den kombineras till olika arrangemang eller dekorationer.

Vi erbjuder också olika typer av dekorativa blomkrukor i olika färger. Vi kommer att lämna deras plats såväl som valet till din fantasi.

Parametrar

Produktkod 20253
Höjd 42 cm
Bestämning interiör
Blomkruka ingår ej
Antal stjälkar / stjälkar 1 ks
Stam- / stammaterial plast
Grenhöjd 15 cm
Antal grenar 9 ks
Grenmaterial plast
Bladhöjd 15 cm
Bladbredd 10 cm
Antal ark 18 ks
Arkmaterial plast
Bladets färg grön
UV-skydd inte
Dornens längd 8 cm

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!