Kontakta oss info@hk-green.eu

Pittoso konstgjord boll 45 cm

Genomsnitt
Rabatt
40 %
Ursprungligen
800 kr
Bara idag
479 kr med DPH
383,20 kr utan moms
19 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Pittosos konstgjorda sfär har en diameter på 45 cm . Den består av två halvklot som vi ansluter till varandra. Det är en vacker grön färg. Det ser väldigt naturligt ut och tack vare UV -skydd är det också lämpligt för utsidan .

Plats

Du kan placera den i krukor eller hänga den med en kedja. Du kan också dekorera dem med lampor för att skapa en charmig atmosfär i ditt hem eller din trädgård. Bollen är tillverkad av högkvalitativ plast, tack vare vilken den verkligen är hållbar och motståndskraftig mot väderförhållanden. De kommer att försköna ditt interiör eller din trädgård och ge dem ett nytt intressant utseende. Du kan använda den inte bara inomhus utan också på balkongen eller terrassen. Denna dekoration har också använts i restauranger och kongresshallar.

Kombinationer

Vår konstgjorda Pittoso -boll i en hög kruka kommer att skapa en harmonisk bild året om, men det är också möjligt att dekorera den säsongsmässigt. Dekorerad med en lätt kedja, det bidrar till julstämningen på vintern. Täta kronblad, med olika nyanser av grön färg kan kompletteras med olika små blommor och du kommer att skapa en utomordentligt vacker dekoration enligt dina idéer. Du kan placera den i en blomkruka, placera den på golvet separat eller helt enkelt hänga den. Vackert inredda trappor, terrasser och ingångar till hus eller hotell. Till exempel är kombinationen med Jasmine -bollen från vårt erbjudande väldigt fin och samtidigt känslig.

Parametrar

Produktkod 30026
Genomsnitt 45 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!