Kontakta oss info@hk-green.eu

Gradenia konstgjord boll vit 45 cm

Genomsnitt
Rabatt
40 %
Ursprungligen
950 kr
Bara idag
569 kr med DPH
455,20 kr utan moms
22 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Vår konstgjorda boll Gardenia vit har en diameter på 45 cm . Den innehåller vackra vita blommor och välbearbetade gröna blad, som inte går att skilja från de levande. Vår sfär består av två halvklot som viks ihop till en helhet. Bollen har också UV -skydd , så den är lämplig för placering utomhus .

Plats

Vår konstgjorda boll Gradenia vit är lämplig för inredningen, men tack vare UV -skydd kan den också placeras utomhus. Perfekt för blomkrukor eller för att hänga med en kedja. Det är ett lämpligt tillägg till hotell, till terrassen eller balkongen. Det fyller öppna rum mycket fint. Den är också lämplig för trädgården och du kan komplettera den med till exempel dekorativa flisar eller dekorativa stenar, som du också hittar i vårt erbjudande.

Kombinationer

Du kan också kombinera den konstgjorda vita bollen Gardenia med andra konstgjorda bollar som Boxwood, Krušpán eller Tea ball. Du kan också kombinera det mycket fint med levande växter i din trädgård. Höga glänsande blomkrukor av mörk men också ljus färg är lämpliga för denna boll. Detta kommer att skapa en underbart lyxig dekoration som du kan placera var som helst.

Parametrar

Produktkod 30041
Genomsnitt 45 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!