Kontakta oss info@hk-green.eu

Pachysandra konstgjord boll 45 cm

Genomsnitt
Rabatt
40 %
Ursprungligen
800 kr
Bara idag
479 kr med DPH
383,20 kr utan moms
45 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 28 juni
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Vår konstgjorda boll Pachysandra har en diameter på 45 cm. Den består av två delar som måste anslutas till varandra. Tack vare UV -skydd är den lämplig inte bara för interiören utan även för utsidan . Den konstgjorda bollen är gjord av högkvalitativ plast, tack vare vilken den verkligen är hållbar och motståndskraftig mot väderförhållanden. Bladen är mörkgröna i färgen och ändarna på bladen är färgade i en vacker djuprosa färg.

Plats

Täta mörkgröna blad i ändarna av den rosa färgen, ger denna växt ett realistiskt och vackert utseende. Skapa din egen perfekta dekoration hemma enligt dina idéer från vackra konstgjorda bollar av Pachysandra, som du kan njuta av året runt. Du kan använda dem inte bara inomhus, utan också på balkongen eller terrassen. För närvarande är det en av de mest populära dekorationerna, oavsett om det är i hushåll , restauranger , hälsocentra , men också på hotell .

Kombinationer

Den konstgjorda bollen Pachysandra är avsedd för att försköna utsidan eller interiören, det är en året runt-dekoration som du helt enkelt kan hänga i taket, lägga på golvet separat eller placera i en blomkruka från vårt erbjudande. Det dekorerar vackert trappan, terrasserna och ingångarna till husen.

Du kan välja mellan olika storlekar av blomkrukor och kombinera dem med andra dekorativa bollar från vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 30047
Genomsnitt 45 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!