Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord boll Jade Leaf 45 cm

Genomsnitt
Rabatt
40 %
Ursprungligen
950 kr
Bara idag
569 kr med DPH
455,20 kr utan moms
21 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp fredag 8 mars
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Jade Leaf konstgjorda boll har en diameter på 45 cm . Den har UV -skydd . Färska gröna blad, som ger ett mycket tätt intryck, är gjorda av högkvalitativt plastmaterial. Sfären består av två halvklot. Monteringen är mycket enkel - genom att klicka ansluter du två halvklot, som passar in i varandra och därmed bildar en helhet.

Plats

Jade Leaf dekorativ konstgjord boll är en bra dekoration för inredningen , men tack vare UV -skydd är den också lämplig för utomhusbruk . Den kan placeras i rabatter eller hängas med en hängande kedja, bara läggas på marken eller i en blomkruka av lämplig storlek, till exempel framför ingången till ditt hus. Ibland är det förvånande hur mycket dekorativa växter kan förändra det övergripande utseendet, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Kombinationer

För personer som gillar något extra är det möjligt att sätta in en glödlampa inuti bollen, vilket kommer att skapa en mystisk, till och med romantisk atmosfär. Jade Leaf -bollen kan också kombineras mycket bra med en konstgjord häck eller en konstgjord grön vägg av konstgjorda växter.

Parametrar

Produktkod 30023
Genomsnitt 45 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!