Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord sfär Gypsophila vit 45 cm

Genomsnitt
Rabatt
40 %
Ursprungligen
870 kr
Bara idag
519 kr med DPH
415,20 kr utan moms
45 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Den konstgjorda sfären av Gypsophila white har en diameter på 45 cm . Den har UV -skydd . Det kompletteras med vita blommor och välbearbetade, tätt planterade gröna blad som inte går att skilja från de levande. Vår sfär består av två halvklot som staplas ihop.

Plats

Denna Gypsophila -boll kan placeras inomhus och tack vare UV -skydd även utomhus . Som ett resultat kommer det att vackert levandegöra inte bara arbetsrummet eller det öppna vardagsrummet, utan också till exempel stenhaven i trädgården. På grund av att Gypsophila ofta används i bröllopsbuketter rekommenderar vi att det införlivas i bröllopsdekorationer på utsidan eller interiören.

Kombinationer

Gypsophila white kompletterar mycket fint med olika trädgårdsträd, som Zimostraz eller Krušpán. Om du ville lägga till ett konstgjort träd till vår boll, skulle vi till exempel rekommendera Visteria. Om du bestämmer dig för att placera denna boll i interiören, är URBI SQUARE MATT blomkruka från vårt erbjudande ett idealiskt val. Den finns i olika färger. Du kan komplettera denna kombination med marmorgrus eller flis, som du också hittar i vårt erbjudande.

Parametrar

Produktkod 30032
Genomsnitt 45 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!