Kontakta oss info@hk-green.eu

Konstgjord boll Rose 45 cm

Genomsnitt
Rabatt
40 %
Ursprungligen
870 kr
Bara idag
519 kr med DPH
415,20 kr utan moms
47 st i lager för omedelbar leverans
Kurir att ta upp torsdag 25 juli
179,00 kr
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beskrivning

Parametrar

Vår konstgjorda boll Rose har en diameter på 45 cm . Den består av två halvklot som passar ihop för att bilda en helhet. Den har mörkgröna plastblad, som är klädda med vinrött, vilket fullbordar sitt exklusiva utseende.

Plats

Rose -bollen är lämplig för interiörer och tack vare UV -skydd kommer ditt yttre att försköna och göra dig mysig. Rosen i form av en boll är lämplig för placering i en blomkruka, det är möjligt att placera bollen separat på marken eller hänga den inomhus. Behöver du förbättra utseendet på din trädgård? Vår konstgjorda boll Rose är en idealisk lösning, den kommer att fylla tomma utrymmen och ingångar till hus. Dess fördel är att du kan dekorera det säsongsmässigt. Rose dekorativa bollen är mycket lätt att underhålla.

Kombinationer

Vår konstgjorda boll Rose med en kombination med vitt grus och rätt val av blomkruka kommer att skapa en oskiljaktig mys och ett stort intryck. Kombinationer av trä och andra naturmaterial är särskilt väl lämpade för det, där företagets dekoration sticker ut ännu mer.

Parametrar

Produktkod 30038
Genomsnitt 45 cm
UV-skydd Ja

Recensioner

0 z 5
Denna produkt har inga betyg. Bli den första att betygsätta det!